stachu_gda pisze:TomekN126N pisze:Jeśli robiłeś to na pusto, to super, że -4st. Jak ją zapełnisz, powinno być jeszcze zimniej...piwko wrzuć hehe
Już się nie mogę doczekać przyszłorocznych upałów
Myślałam, że mrozów, by wypróbować piecyk

stachu_gda pisze:TomekN126N pisze:Jeśli robiłeś to na pusto, to super, że -4st. Jak ją zapełnisz, powinno być jeszcze zimniej...piwko wrzuć hehe
DIZZY pisze:stachu_gda pisze:TomekN126N pisze:Jeśli robiłeś to na pusto, to super, że -4st. Jak ją zapełnisz, powinno być jeszcze zimniej...piwko wrzuć hehe
Myślałam, że mrozów, by wypróbować piecyk
reflexes pisze:Zrób sobie jeszcze trumaventa, bo jak masz zamiar testować ogrzewanie w mrozy to będą Ci się pocić materace od spodu.
reflexes pisze:Rury i kratki robiłbym jak Janek w swojej interpretacji venta. Te papierowe rury są upierdliwe, bo dość delikatne. Ciągle muszę na nie uważać pakując graty do kufra. O cenie nie wspomnę. Jakbym wymieniał albo robił od podstaw zrobiłbym dokładnie tak jak tu http://www.fanklub-niewiadowek.com/foru ... 827#p71827
Fiacior75 pisze:Porostu wkręć wszystkie te do których masz dostęp i gotowe, mój sie trzyma na trzech z przodu , dwóch z tyłu i wszystko jest ok.
dworek pisze:...ja najpierw zamocowałem podstawę a potem korpus grzejnika...
dworek pisze:To przecież nic strasznego, więcej czasu stracisz szukając drogi na skróty.
Cztery śrubki ( o ile dobrze pamiętam) i grzejnik wysuwasz z podstwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości