DIZZY pisze:Jakie przytulne i ciepłe wnętrze

Dziękuję bardzo , miło mi to słyszeć. Nie powiem bo w twoja przyczepka też mnie bardzo inspiruje , szczególnie kolor tapicerki bardzo mi się podoba.
stachu_gda pisze:Kolego jak sie sprawuja rolety? Na zdjeciu nie widac - dales prowadnice?
Rolety w sumie sprawują się dobrze, założyłem je bo według mnie są lepsze niż zwykłe zasłony. Prowadnic nie dawałem , aczkolwiek się nad tym zastanawiam gdyż czasami pod własnym ciężarem trochę się opuszczają (ale nie dużo)
natomiast jeżeli chodzi o trasę, to często po trasie leżą na podłodze bo uchwyty nie są zbyt ciasno spasowane.
kooba pisze:Ładna cepka. Fajny patent na oświetlenie przed przyczepą

Dzięki

i nawet bardzo jasno w nocy jak się oświetlenie zapali.
grzesiek0 pisze:kooba pisze:Ładna cepka. Fajny patent na oświetlenie przed przyczepą

Też zwróciłem uwagę.
Masz może jakieś fotki jak wygląda jak nie świeci?
Aktualnie fotek takowych nie mam , ale jutro zrobię i wrzucę zdjęcie
Jeżeli chodzi o oświetlenie kuferka to pasek leda jest złapany na opaski zaciskowe ( pewnie widać

)
bo coś nie chciał się za bardzo trzymać do metalu..
RAFALSKI pisze:Podoba mi się oświetlenie kufra. Chyba pójdę w ślady kolegi i też założę. Nareszcie koniec ze świeceniem telefonem trzymanym w zębach

Jak dobrze pamiętam twój problem w końcu stwierdziłem , że dosyć tego i przyszedł pomysł na oświetlenie kufra

Volkswagen Transporter T3 + Niewiadów N126E + Łódka Stynka również wyprodukowana w Niewiadowie