N126N kontra reflexes, czyli pamiętnik remontowy
Re: N126N kontra reflexes, czyli pamiętnik remontowy
Hehehe A ja właśnie sobie przemyślałem i zaczynam się skłaniać do Twojego pomysłu 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wątek można zamknąć. W dniu dzisiejszym przyczepa poszła w świat. Niestety dzisiaj się dowiedziałem, że skończy jako mieszkanie dla jakiegoś sezonowego pracownika, ale nie stać mnie na sentymenty i z bólem oddałem.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Myślę sobie, skąd ja znam tą budę.
Trafiłem na booking Portu Jagodne ponieważ czarterują oni fajną rzecz jaką jest katamaran RORO, na którego można wstawić swoją budkę i popływać po mazurskich jeziorach, a tu taka niespodzianka.
Miała skończyć jako cieciówka, a kończyła jako apartament 
Trafiłem na booking Portu Jagodne ponieważ czarterują oni fajną rzecz jaką jest katamaran RORO, na którego można wstawić swoją budkę i popływać po mazurskich jeziorach, a tu taka niespodzianka.

reflexes pisze:jak masz za dużo czasu to fajnie , ja wolałbym dać po 115 za nówki u dariusa i po kłopocie - przez 8 godzin to na przyczepkę można zarobić
Ty byś wolał, ja nie. Ty możesz w 8 godzin zarobić milion, ja nie. Poza tym pracuję 8 godzin dziennie i mi wystarcza, a z pozostałymi 16 też coś trzeba zrobić.
Pozostałym kolegom dziękuję za uznanie.
Pełen profesjonalizm szacun dla Ciebie kolego. Wychodzę z tego samego założenia bo nic tak nie cieszy jak wlasna robota. A co do tapicerki również szukałem różnych rozwiązań i powiem szczerze że niektóre opcje cenowe powalaly na kolana , wiec pojechalem do casto i identyczny materiał kupiłem za 7. 60 zł pozdrawiam Maciej