Łucznikowi

Samoogon pisze:Jak Ty chciałeś poczciwinę Łucznika zmusić do szycia tym sznurkiem to współczuję...
Łucznikowi
Murano pisze:Samoogon pisze:Jak Ty chciałeś poczciwinę Łucznika zmusić do szycia tym sznurkiem to współczuję...
Łucznikowi
To robota tapicera. Do Łucznika używam nici "jeansowej" i to jest max co daje radę.
Pavulon pisze:Robota pierwsza klasa ...ale cena tej alcantry , zabija
Samoogon pisze:Ogólnopolski już w nowym setupie, może wcześniej?
Zdradź trochę planów
Murano pisze:... Pojawił się taki pomysł, żeby się wyrobić ale Brenda mówi: "ale jak bez przedsionka...?" więc może być różnie.
tomcat pisze:Murano pisze:... Pojawił się taki pomysł, żeby się wyrobić ale Brenda mówi: "ale jak bez przedsionka...?" więc może być różnie.
Nie no; musisz się wyrobić; będzie grupowy odbiór i "chrzest"
BoskiWalenty pisze:A w Ciechocinku chrzciny się liczą czy wymagane jest ochrzszczenie no ogólnopolskim? Pytam z ciekawości bo mi hangar w Łodzi uszyli.
BoskiWalenty pisze:A w Ciechocinku chrzciny się liczą czy wymagane jest ochrzczenie no ogólnopolskim? Pytam z ciekawości bo mi hangar w Łodzi uszyli.
BoskiWalenty pisze:A w Ciechocinku chrzciny się liczą czy wymagane jest ochrzszczenie no ogólnopolskim? Pytam z ciekawości bo mi hangar w Łodzi uszyli.
Murano pisze:Ktoś wie jak jest w jeżeli vikingów "melduję wykonanie zadania?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości