niebieski-n2 pisze:najważniejsze, że jest T4
To najlepsze auto .

niebieski-n2 pisze:najważniejsze, że jest T4
Paczek pisze:Benior - jak byś chciał domofon , alarm lub może monitoring do swojej przyczepki - to wal jak w dym .
Ps. też się zareklamuje , a co ....
ttaber pisze:Hmm. Mariuszowi zazdroszczę skill'a, a Beniorowi już zazdroszczę przyczepy...
Główką do przodu idzie.
mariusz724 pisze:Z mojej strony to żadna reklama , zdjęcia wklejam na prośbę Beniora .Pracy mam tyle że żadna reklama nie jest mi potrzebna .Jak ktoś chętny to część zleceń mogę oddać . Michał może zamiast psuć zaczniesz naprawiać , chętnie się z Tobą podzielę .Piszę szczerze bez żadnych złośliwości.
Benior pisze:Paczek pisze:Benior - jak byś chciał domofon , alarm lub może monitoring do swojej przyczepki - to wal jak w dym .
Ps. też się zareklamuje , a co ....
Śmiało reklamuj się
mariusz724 pisze:Od razu mi się nie podobało malowanie wałkiem w tym kolorze .Malowałem białym i było Ok.Na srebrnym widać każdy ruch wałkiem .Tak jak widać szyby boczne wstawione , niestety były ciut za duże i musiałem szlifować a właściwie przyciąć około 3 milimetry po obwodzie .Stres był ale się udało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości