tomciooz pisze:Drodzy koledzy i koleżanki. Byłem w OBI i jednak dostałem EKRAN ZAGRZEJNIKOWY. Co prawda znalazłem go po wskazaniu przez pracownika na dziale z farbami (hmmmmmm).
No i super. W jakiej cenie kupowałeś?
tomciooz pisze:Drodzy koledzy i koleżanki. Byłem w OBI i jednak dostałem EKRAN ZAGRZEJNIKOWY. Co prawda znalazłem go po wskazaniu przez pracownika na dziale z farbami (hmmmmmm).
tomciooz pisze:Wracając do tematu Łukasz_b20 jestem na tym samym etapie co tyCzekam tylko na ładną pogodę i ruszam z remontem. Włókno, żywica, szpachla, farba... itd. Życzę powodzenia hehe
Dobrze, że za nim kupiłem przyczepkę poczytałem dokładnie jakie rady dają koledzy i koleżanki.. Przyczepkę kupiłem za 3500zł z nowym rocznym piecykiem za 1200zł (jeszcze na gwarancji) i nową ośką
- jak za darmo.. hehe
oko pisze:Wydaje mi się, że chodzi tylko o nazewnictwo i zmianę szaty graficznej. W Castoramie to samo występuje jako ekran:
https://www.castorama.pl/produkty/insta ... -10-m.html
Edit:
Jeszcze opis z OBI:Tapeta zagrzejnikowa, marki Decosa. Ekran zagrzejnikowy pokryty folią aluminiową o wymiarach 0,5m x 5mb.
Czyli to jest to samo co na moim zdjęciu, tylko nazwa się zmieniła.
oko pisze:No i gites. To co luźne zdrap szpachelką, resztę przemyj rozpuszczalnikiem i można kleić ekrany.
tomcat pisze:Pod podłogą są wlaminowane kantówki.Jeśli potraktujesz wnętrze myjką to nasiąkną wodą![]()
No chyba że planujesz też je wymienić to zmienia sytuację
tomciooz pisze:Jeżeli chcesz rady to najlepiej sklejkę ale jak decydujesz się na OSB miedzy 10mm a 8mm to zdecydowanie 10
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości