vvarrior pisze: Powiedz mi do czego podwieszony jest schodek?
Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
Do ramy przyczepy.
vvarrior pisze: Powiedz mi do czego podwieszony jest schodek?
Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
vvarrior pisze:Kurrrrcze to majstersztyk bo odległości ramy do progu wejścia do budki spowodowały że odpuściłem bo dźwignia niesamowita się robiła. Muszę to zobaczyć na żywo bo wracasz mi nadzieję:).
pawlo fiona n126e pisze:I koleina modyfikacja w naszej przyczepie została zrobiona.
Na początku naszej przygody karawaningowej został zakupiony nowy stopień wejściowy, niestety jego żywot dobiegał końca.Jakość stopnia i wytrzymałość pozostawiał wiele do życzenia.
Tym razem postanowiłem zrobić stopień samemu, i powstało takie coś. Stopień jest po pierwszym weekendzie korzystania i na razie tak zostanie.![]()
stachu_gda pisze:vvarrior pisze:Kurrrrcze to majstersztyk bo odległości ramy do progu wejścia do budki spowodowały że odpuściłem bo dźwignia niesamowita się robiła. Muszę to zobaczyć na żywo bo wracasz mi nadzieję:).
Też się nad tym zastanawiałem, może Paweł nie przewiduje wprowadzania do przyczepy osób o większych gabarytach wagowych?
Fiacior75 pisze:Paweł pozwolisz że ja ten schodek przetestuję wagowo![]()
![]()
gorywoda pisze:Witam,
Celujący za pomysłowość , ale zastanawia mnie czy podczas kontroli drogowej bedzie ok : ja ostatnio obroniłem się przed mandatem za pęknięty kołpak ponieważ miał ostrą krawędz ( niestety nie słuchałem diagnosty jak mi mówił żebym ściągnął kołpak bo jest popękany )
Poszperałem w kodeksie drogowym i znalazłem cosik takiego :
Art.66
4. Zabrania się:
1) umieszczania wewnątrz i zewnątrz pojazdu wystających spiczastych albo ostrych części lub przedmiotów, które mogą spowodować uszkodzenie ciała osób jadących w pojeździe lub innych uczestników ruchu .
- może dałoby się jakoś zaokrąglić krawędzie lub obudować szufladę
- czy maskownica szuflady ma jakieś zabezpieczenia przed otwarciem podczas jazdy
Wysłane z mojego SM-T310 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości