Ja kupiłem za 100zł cały kpl ze sterownikiem oraz 4m rur oryginalnych do tego obejmy-uchwyty-6szt i 4szt wylotów

pawlo fiona n126e pisze:Janku spróbuj ob-izolować rury tak jak jest to zrobione w kominkach,na razie prowizorycznie i testuj.
....
Zastanawiam się czy rury PCV nie zabierają zbyt dużo ciepła, rury kominkowe od środka wyłożone są folią aluminiową.
pawlo fiona n126e pisze:Znalazłem linka,dosyć obiecująco wygląda
Teraz dokładnie przyglądnąłem się Twojej szafie,świetny pomysł z tym podświetleniem na pewno się sprawdzi.
Tylko ta obudowa grzejnika razi,zrób coś z nią albo przyślij mi ją.
vvarrior pisze:...
Dzisiaj mamy mieć w nocy -7'C podobno i zobaczymy czy nasz "trumaventyl" dla ubogich wytrzyma.
pawlo fiona n126e pisze:Janku w poniedziałek polecę Twoją osobę w naszej firmie,robota profesjonalisty.
pawlo fiona n126e pisze:...
Ja by dał sklejkę nie za grubą,na kleju poskładał wszystko i dodatkowo wkrętami wzmocnił..
Wodnik Szuwarek pisze:pawlo fiona n126e pisze:...
Ja by dał sklejkę nie za grubą,na kleju poskładał wszystko i dodatkowo wkrętami wzmocnił..
A może po prostu wystarczy pistolet z szywkami, kleje w takich miejscach nie przemawiają do mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości