Robcio pisze:Ale fantastyczna... czarne felgi, ramka solara oraz ten 'zderzak' wspaniale kontrastuja sie z jasna przyczepka.
Pawel po prostu pieknie!

Naskrobane Tapatalk'iem.
Dzięki!
Twoja przyczepa przyczepa jeszcze piękniejsza, a z pewnością to jeszcze nie koniec.
globens pisze:no no Paweł nieźle, to właśnie to odświeżenie miałeś na myśli , jest jeszcze piękniejsza

No muszę jakoś Wam dorównać po tych ostatnich zakupach.
tantalos pisze:Drednot pisze:bagażnik na rowery, zamontowany na ramie przyczepy tak aby nie wieszać nic na laminacie naszej przyczepy bo laminat naszej przyczepy to nie konstrukcja nośna. Górne zaczepy zostały zamontowane na taśmie butylowej i SikaFlexie
Paweł, czy dobrze rozumiem że górne zaczepy nie są przykręcone do skorupy tylko przyklejone ???
Też tak to zrozumiałem a poza tym przyczepa to nówka sztuka jest

Nie nie bagażnik został zamontowany na ramie i główny ciężar ona przejęła, górne zaczepy są w formie zawiasu aby laminat mógł sobie niezależnie pracować. Bagażnik został przerobiony i dopasowany do kształtu przyczepy, ogólnie bardzo wytrzymała konstrukcja. Ma nośności 50 kg a ja się spokojnie na nim powiesiłem a ważę trochę więcej, główne o-rurowania są podwójne (rura w rurze) trudno to się wyginało.
Wszystko skręcone na śrubach nierdzewnych a uszczelnienie taśma butylowa i SikaFlex.
Dziękuję za uznanie.
vip2103 pisze:Paweł, szacunek dla Ciebie za koncepcje, jakość wykonania i wytrwałość w tym projekcie. Moim skromnym zdaniem to jedna z najładniejszych N w Polsce.
Z niecierpliwością czekam na kolejne modyfikacje.
Wszystkie nasze przyczepy są piękne i fajnie wyglądają. Modyfikacje na-pewno będą, na razie mam to w głowie teraz trzeba to przenieść do reala.
Dzisiaj nie wytrzymałem i wyprowadziłem przyczepę, prowadzi się świetnie po prostu płynie za samochodem.