Więc proszę o namiary i ceny co, gdzie, u kogo i za ile wycinają

I jeszcze jedno pytanie - poliwęglan docięty na całą szybę poza te kropki czy tylko wewnątrz jak wypukłość szybki?
Karolus pisze:No to Panie czuję po tej relacji, co jeszcze moja jak to mówisz "wszystko mająca N-ka" nie ma![]()
![]()
![]()
Więc proszę o namiary i ceny co, gdzie, u kogo i za ile wycinają
I jeszcze jedno pytanie - poliwęglan docięty na całą szybę poza te kropki czy tylko wewnątrz jak wypukłość szybki?
robert pisze:Gratuluje pomysłu i wykonania.
PS. Szkoda, że nie udało się tego zrobić przed Bieszczadami... Przy -6C w nocy test szyb by był pierwszorzędny.
niebieski-n2 pisze:a w jaki sposób tzn. czym można ściąć samodzielnie rogi (wykonać zaokraglenia)??
robert pisze:Gratuluje pomysłu i wykonania.
PS. Szkoda, że nie udało się tego zrobić przed Bieszczadami... Przy -6C w nocy test szyb by był pierwszorzędny.
vvarrior pisze: Zanim pierwszy test zrobiła Zoja to kombinowałem żeby w pocznych szybach podłożyć warstwę pod uszczelki. Na przód i tył zero pomysłu. Obawiałem się że klej będzie paskudnie wyglądał i/lub nie będzie trzymać.
Hehe, jak urośnie to już raczej się nie zmieści w tę dziurkę...reflexes pisze:W związku z powyższym znalazłem nawet małego lokatora na dziko (pajączka) między szybami. Aż strach pomyśleć co będzie jak urośnie. Chyba pozatykam w cholerę te otwory
.
CornBlumenBlau pisze:Lepiej zmierz samemu i to każde okno oddzielnie. Szyb jest kilka wzorów i różnią się wymiarami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości