Drednot pisze:Taki też sobie kupiłem tylko żółty tańszy. Pewnie w dzień fabryka robi czerwone dla Alko a nocą żółte dla tych co chcą zapłacić dwa razy mniejDzięki
No właśnie mam takie tańsze, żółte

Drednot pisze:Taki też sobie kupiłem tylko żółty tańszy. Pewnie w dzień fabryka robi czerwone dla Alko a nocą żółte dla tych co chcą zapłacić dwa razy mniejDzięki
RAFALSKI pisze:w bagażniku wożę odmrażacz, bez niego byłoby cienko. Samo grzanie kluczyka zapalniczką nie załatwiło sprawy. Na zimę i mrozy trzeba to zabezpieczenie pociągnąć jakimś niezamarzającym smarowidłem.
Marcin4x4 pisze:Hej! Jestem w podobnej sytuacji, pod koniec wakacji kupiona budka do kompletnego remontu, totalny brak czasu (spowodowany głównie przyjściem w czerwcu na świat synka) i plan, żeby w wakacje 2017 ruszyć gdzieś z przyczepą. Trzeba wierzyć, że się uda, życzę Ci powodzenia i do spotkania gdzieś na szlaku
Drednot pisze:Miałem podobnie ze swoją towarówką dwa tygodnie temu (zaczep zabezpieczony kłódką którą za nic nie mogłem ruszyć). Użyłem ostatecznego rozwiązania
stachu_gda pisze:Tantalos, Sterciu - ale Wy słabo wierzycie w naszych forumowiczów.
sterciu pisze:Tak szybko ??
Czy moze zmiana na wiekszą ??
tantalos pisze:Ale że jak? To.....to już koniec? ....
sterciu pisze:Coś więcej na jej temat ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości