Uwolnić wieloryba. Romlas walczy.
Re: Uwolnić wieloryba. Romlas walczy.
Sprzedaj wieloryba, kup Hobby czy innego knausa i zacznij jeździć, szkoda każdego sezonu.
- Beata&Radek
Ojej -głowa do góry
Żadna zachodnia przyczepa nie przysporzy ci tyle radości co własnoręcznie wyremontowany Niewiadów. Ponadto pamiętaj że masz "Wieloryba" a to nie byle co !
Nie ten sezon to następny. A dodatkowo mieszkamy po sąsiedzku i co jakiś czas wypatruje przejeżdżając witkowską czy gdzieś walenia nie ciągniesz
Żadna zachodnia przyczepa nie przysporzy ci tyle radości co własnoręcznie wyremontowany Niewiadów. Ponadto pamiętaj że masz "Wieloryba" a to nie byle co !
Nie ten sezon to następny. A dodatkowo mieszkamy po sąsiedzku i co jakiś czas wypatruje przejeżdżając witkowską czy gdzieś walenia nie ciągniesz
Nie no spoko, wieloryb zostaje. Tak na 90 % jak coś kupimy innego to po to żeby z wielorybem działać na spokojnie. I nie tracić czasu.bo czasu się nie dokupi a zmarnowanego nie wykorzysta ponownie
A jak B&R czy ktokolwiek inny pojedzie Witkowską to można wpaść na kawę, nawet do wieloryba.
A jak B&R czy ktokolwiek inny pojedzie Witkowską to można wpaść na kawę, nawet do wieloryba.
Paweł i Kinga. N250
Mając taką pracę jak Ty już dawno bym to zrobił. Sezon Ci zleciał, nic nie zrobione i takim sposobem możesz tego wieloryba robić jeszcze 5 lat, a 5 lat przy dobrych układach do kilkadziesiąt wyjazdów i wiele ciekawych miejsc odwiedzonych. Szkoda życie.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Kilka fajnych wycieczek udało się zrobić, ten sezon i tak miał być wkoło parafii, i tak było, a w poniedziałek jedziemy do Szklarskiej. Po drodze może popatrzymy na sandwicze . Może coś się trafi.
Spotkanie z Wami naświetliła mi parę spraw. I cieszę się że jest wieloryb a nie 126n bo wtedy bym już ja sprzedawał .
Spotkanie z Wami naświetliła mi parę spraw. I cieszę się że jest wieloryb a nie 126n bo wtedy bym już ja sprzedawał .
Paweł i Kinga. N250
No to dziś obejrzany pierwszy zgniłek, dosłownie. Hobby 93 rok. 3 narożniki ze zgnilizna na wylot... Teraz jedziemy odpocząć do Szklarskiej
Paweł i Kinga. N250
Upolowałem ramę, muszę się do soboty zdecydować, o ile nie odjedzie. Tylko zgnilki są szersze. I nie wiem co z tym fantem. Bo między kołami 170 cm a belki ramy rozstawione o 140 cm. Ośkę można trochę zwęzić chyba bo dość duża przerwa między oponą a ramą. Do domu wrócę dopiero w sobotę więc trzeba będzie się zdecydować.
Paweł i Kinga. N250
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Przestukaj numerki i po kłopocie.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Pozostaje kłopot słabej ramy wieloryba i mała ładownosc
Paweł i Kinga. N250
- __ArroW__
- Fanklubowicz

Zrób nową ramę, jak masz swoją ori, to weź zrób z nowego surowca tak jak ja i tak na spokojnie ją budujesz więc masz na to czas, a koszt takiej ramy nie powinien przekroczyć Tobie 600zł. Kupuj tą byle mieć podstawę do budowy, a dalej sam już wiesz co robić
powodzenia
Aktualnie ForDzik Custom...
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
No jest jeszcze inna opcja, chyba w tym tyg coś się wyjaśni. Trzeba by przed zimą to chociaż pomalować i wymienić galanterię gumowo ameliniową. Czy po Sobieszewie do Dariusa były jakieś dodatkowe rabaty? Czy tylko stały fanklubowy?
Paweł i Kinga. N250
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Romlas pisze: ...mała ładownosc
Papiery będą od zgniłka, więc ten problem nie istnieje.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
active
unread
Romlas pisze:Czy po Sobieszewie do Dariusa były jakieś dodatkowe rabaty? Czy tylko stały fanklubowy?
Rabaty były do GoMarketu. Do Dariusa to już indywidualnie.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
To jutro będziemy ostro polować żeby zwodować wieloryba na czarne wstęgi asfaltowych rzek...
I tak sobie myślę czy tego wątku nie wyzerować bo i tak tu nikt nic się nie dowie przez 135 postów.?
I tak sobie myślę czy tego wątku nie wyzerować bo i tak tu nikt nic się nie dowie przez 135 postów.?
Paweł i Kinga. N250
Dawca ramy zarejestrowany, nie będzie chulanki z luksusami bo dmc 780. Ładowność 100kg.
Czyli optymalnie jak na wieloryba. Nie ma co luzować cugli, bo jak koń ma luźne to w szkodę idzie...
Czyli optymalnie jak na wieloryba. Nie ma co luzować cugli, bo jak koń ma luźne to w szkodę idzie...
Paweł i Kinga. N250