Benior pisze:Markerem sobie kwiatki pyknij
już mi znajomy proponował, że pomoże szprajem malować skorupę w czaszki

Benior pisze:Markerem sobie kwiatki pyknij
Z remontówki rezygnuj i nawet się nie zastanawiaj. Jest nieprzyjemna w dotyku i sztywna a to w końcu drugi domek
RAFALSKI pisze:Z remontówki rezygnuj i nawet się nie zastanawiaj. Jest nieprzyjemna w dotyku i sztywna a to w końcu drugi domek
Właśnie, ja chciałem z początku wyklejać eNkę pianką 5mm pod panele i na to remontówka ale po długich rozmyślaniach zdecydowałem się na wykładzinę od Dariusa. Jak ją zobaczyłem będąc u niego na zakupach to mi się od razu spodobała. Jest bardzo milutka w dotyku![]()
He he, kiedyś był nawet na forum temat "remontówka obleśna jest" czy coś w tym styluale obleśna to za mocno powiedziane.
Stachu a jakiego kleju używasz?
RAFALSKI pisze:Zgadza się, każdy robi pod siebie.
Tak patrzę, mieszkasz ze 25km od moich teściów. Co jakiś czas jestem u nich w Łęgowie, może kiedyś wpadnę pogadać. Masz w okolicy piękne tereny do jazdy na moto
Fiacior75 pisze:Dawaj dawaj stachu bo do majówki zostały tylko dwa tygodnie![]()
Mam nadzieje że ogarniesz ten sprzęt????
DIZZY pisze:Nabiera wyglądu i jaka ładna robota
co prawda wiem że do majówki to nie ma opcji cokolwiek sensownie zakończyć ale wyznaczyłem sobie cel
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości