Karolus pisze:A ja takie druciarstwo ale z pomysłem Lubie. ..
Sam taki jestem. ..
Najlepiej iść do sklepu i powiedzieć ze coś takiego chce.... słono zapłacić i narzekać ze drogie...
Ta lokomotywa bombowa. ..
Dobrze prawi. Polać mu!
Karolus pisze:A ja takie druciarstwo ale z pomysłem Lubie. ..
Sam taki jestem. ..
Najlepiej iść do sklepu i powiedzieć ze coś takiego chce.... słono zapłacić i narzekać ze drogie...
Bzdury plecie. Polać mu!naal pisze:Karolus pisze:A ja takie druciarstwo ale z pomysłem Lubie. ..
Sam taki jestem. ..
Dobrze prawi. Polać mu!
Adik pisze:I nigdy nie mam zamiaru się spotkać na zadnym zlocie !!!!!!!!!!!!!!!! Myślałem że spotkałem ludzi a spotkałem hieny!
niebieski-n2 pisze:Zaczepki Boba i Paczka to niewinne igraszki, wzajemne pieszczoty wręcz, przy tym co wyprawia ten gościu i ciekawe, że wywołują taką burzę, a tu w zasadzie kolejny raz brak reakcji??
Jest tu jakiś administrator???
Co ciekawe - kiedy typ zada kolejny raz głupie pytanie, znajdzie się ktoś kto odpowie, chociaż należy gościa totalnie ignorować przynajmniej, jeśli nie wywalić.
niebieski-n2 pisze:Co ciekawe - kiedy typ zada kolejny raz głupie pytanie, znajdzie się ktoś kto odpowie, chociaż należy gościa totalnie ignorować przynajmniej, jeśli nie wywalić.
Adik pisze: Jest 1 rzecz z której jestem dumny to ten parowóz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości