Listwa ma wyłacznik, więc można ją po prostu również wyłaczyć.
Paczek pisze:Czy przewidziane są wyłącznie pochwały , a słowa krytyki należy przemilczeć ?
dworek pisze:A wracając do tematu to jak widzę zrezygnowałaś z tradycyjnej szafy? Z autopsji wiem że że dwie-trzy żeczy to zawsze lepiej na wieszaku niż w kosteczkę... nie będzie Ci tego brakowało?
DIZZY pisze:Paczek - jeszcze jedno, proszę nie zaśmiecać mojego wątku remontowego insynuacjami wobec osób trzecich.
lewar pisze:"Wszczynanie niepotrzebnych awantur na forum" - to się tyczy do wszystkich czy tylko do wybranych? Tak żeby była jasność.
Paczek pisze:dworek pisze:A wracając do tematu to jak widzę zrezygnowałaś z tradycyjnej szafy? Z autopsji wiem że że dwie-trzy żeczy to zawsze lepiej na wieszaku niż w kosteczkę... nie będzie Ci tego brakowało?
Dokładnie własnie o to mi chodziło.
Przyczepka bardzo ładna i bardzo .... niepraktyczna ( wg oczywiście mojej oceny )
Brakuje kuchenki , zlewiku i lodówki - to jeszcze zrozumiem , gotujesz w przedsionku , zmywasz na kempingu a żywność kupujesz wyłącznie na "dziś"
Ale brak szafy ???/ to co cała garderoba w bagażniku auta.?
Wg mnie i bez emocji - bardzo ładna i bardzo niepraktyczna .i
U mnie robiła by za domek do zabawy dla córek . Budkę bym zrzucił , postawił na pustakach w ogrodzie , a z ramy ( z dokumentami ) zrobił by dopiero prawdziwy użytek.
Przykro mi, za słowa krytyki , ale .... przynajmniej szczrości nikt mi nie zarzuci.
W obliczu tych wszystkich ( o by szczerych) pochwał jestem wyjątkowo podły . Trudno.ale szczery
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości