N-132T początek rozpier...chy
N-132T początek rozpier...chy
N-132T zaczyna przechodzić remont, będzie wyklejona nową wykładziną i dostanie inne tam takie lekkie modyfikacje.
Jak to zwykle od nowa będzie wywalone wszystko z wewnątrz.
Dodatkowo udało mi się zmniejszyć szparę odstających drzwi dociągając ścianę do szafki kuchennej.
Jak to zwykle od nowa będzie wywalone wszystko z wewnątrz.
Dodatkowo udało mi się zmniejszyć szparę odstających drzwi dociągając ścianę do szafki kuchennej.
"dzyń, dzyń, dzyń"
-
- Przyjaciel
Re: N-132T początek rozpier...chy
A szafka to wytrzyma na dłużej?
A tego to już nie wiem, ale zobaczymy i się przekonamy.
"dzyń, dzyń, dzyń"
Witaj,
Ja mam ten sam problem z drzwiami ... też mi tak dziwnie odstają na dole i na górze, będę musiał chyba to zniwelować dając wiecej podkładek na zawiasach, bo nie mam innego pomysłu na to.
Ja mam ten sam problem z drzwiami ... też mi tak dziwnie odstają na dole i na górze, będę musiał chyba to zniwelować dając wiecej podkładek na zawiasach, bo nie mam innego pomysłu na to.
Adrian
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
Addeo pisze:Witaj,
wyprostuj ściany bo pod ciężarem wypaczają sie i po problemie
Sęk w tym że poki co przyczepa jest pusta... Czyli miałbym dać tam jakiś kątownik? Czy też może meble jakoś ją naprostują?
Adrian
U mnie są dane tak jakby kątowniki do których przykręca się szafkę. Dopasowałem szafkę przykręciłem do ściany, kolega z zewnątrz dopchnął ścianę razem z szafką do środka a ja przykręciłem do podłogi. Ile wytrzyma czas pokaże.
"dzyń, dzyń, dzyń"
Można powiedzieć, że już prawie wszystko zdemontowałem, szafkę kuchenną też ale już wiem jak i gdzie ma stanąć żeby drzwi dociągnąć. Trochę się rzeczywiście obawiam jak to będzie podczas jazdy ale mam nadzieję, że jak porządnie ją przykręcę do podłogi i dam jeszcze jakieś wzmocnienia to będzie dobrze.
"dzyń, dzyń, dzyń"
Można powiedzieć, że dziś zacząłem składać mebelki. Jak dobrze pójdzie to na Susiec pojedzie w nowy dziewiczy rejs. Pewnie po spocie 132T znajdzie się na jakimś portalu ogłoszeniowym.
"dzyń, dzyń, dzyń"