Skończyła na budowie...

brak mi słów
kooba pisze:"Tu będzie grubszy temat. Drzwi są opadnięte na zawiasie i opierają się o próg. Trzeba wymienić zawiasy, a może jeszcze jakoś na ciepło próbować nagiąć drzwi.
Musi ta robota zaczekać do wiosny albo i lata jak będzie ciepło i sucho. Na razie to koc w progu żeby nie nawiewało."
Miron EZD pisze:Według mnie, to nie drzwi trzeba prostować, a boczną ścianę.
U mnie też odstawały dołem w N126E, pomogło dodatkowe mocowanie do szafy tak aby środek ściany doszedł do kantu szafy.
Wtedy ściana jest wciągana do środka powodując to, że powierzchnia kantu otworu drzwiowego staje się prosta.
kooba pisze:Tak o to pewien rozdział w moim życiu dobiega końca. Aż się łezka w oku kręci![]()
dworek pisze:...to może nowy właściciel te odstające drzwi poprawi
Ja to w swojej zniwelowalem w trakcie remontu.robert pisze:dworek pisze:...to może nowy właściciel te odstające drzwi poprawi [emoji38]
Niestety nie jest to taka prosta sprawa.
To wada wszystkich N132.
W odróżnieniu od eNek nie ma wlaminowanej ramy drzwi.
mannt pisze:robert pisze:dworek pisze:...to może nowy właściciel te odstające drzwi poprawi [emoji38]
Niestety nie jest to taka prosta sprawa.
To wada wszystkich N132.
W odróżnieniu od eNek nie ma wlaminowanej ramy drzwi.
Ja to w swojej zniwelowalem w trakcie remontu.
kooba pisze:Tak oto pewien rozdział w moim życiu dobiega końca. Aż się łezka w oku kręci![]()
Jest jednak nadzieja, że fanklubu nie opuści. Zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości