.
. dach się pomalował
 dach się pomalował  nawet nie będę pisał czym jest pomalowane bo wiem, że zbyt wielu zwolenników tego typu malowania to u nas nie ma. Jest tak jak chciałem i mi się podoba
 nawet nie będę pisał czym jest pomalowane bo wiem, że zbyt wielu zwolenników tego typu malowania to u nas nie ma. Jest tak jak chciałem i mi się podoba  W oczekiwaniu na resztę farby zmajstrowałem zarys łazienki.
 W oczekiwaniu na resztę farby zmajstrowałem zarys łazienki.

dokładnie
 dokładnie   a tak na dachu jest raptor.
  a tak na dachu jest raptor.CONFEX pisze::lol: dokładniea tak na duchu jest raptor.
 Więc raptora poszło: dach 1,5 litra, reszta 3 litry. Na tyle to fajnie schnie, że tylko 2 muchy zdążyły usiąść
 Więc raptora poszło: dach 1,5 litra, reszta 3 litry. Na tyle to fajnie schnie, że tylko 2 muchy zdążyły usiąść   Jest ok; cieszę, że w końcu ten etap mam za sobą najbardziej przez nas lubiany i upierdliwy.
 Jest ok; cieszę, że w końcu ten etap mam za sobą najbardziej przez nas lubiany i upierdliwy. 

tomcat pisze:Szykuje się wersja "indywidual"; fajnie

Przecież na to nic nie nakleję... Mirek, patent ze styropianem i pianką jest zajebisty, może niezbyt ekonomiczny, ale kurde jak wzmacnia całą konstrukcję; muszę tylko dojść do wprawy i będzie superowo. Nie powiem, dociskanie do tych krzywizn jest upierdliwe jak diabli, ale kurcze to jest to! Biorąc pod uwagę, że zrobiłem dwie zapiekanki matami zagrzejnikowymi i Dragonem, stwierdzamy, że jak dla siebie to jest 100 razy lepsze! Tylko dużo pianki idzie...
 Przecież na to nic nie nakleję... Mirek, patent ze styropianem i pianką jest zajebisty, może niezbyt ekonomiczny, ale kurde jak wzmacnia całą konstrukcję; muszę tylko dojść do wprawy i będzie superowo. Nie powiem, dociskanie do tych krzywizn jest upierdliwe jak diabli, ale kurcze to jest to! Biorąc pod uwagę, że zrobiłem dwie zapiekanki matami zagrzejnikowymi i Dragonem, stwierdzamy, że jak dla siebie to jest 100 razy lepsze! Tylko dużo pianki idzie...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości