Kożystając z opisu na forum zamontowałem zasilacz ATX i dodatkowe gniazdko 12v - zasilacz włączam "świecącymm" przyciskiem obok gniazda:

Jeszcze raz przepraszam za marną jakość fot

BIGL pisze:Oryginalnie w to miejsce przewidywany jest hamak więc nic złego się nie będzie działo, a na czas przejazdów oczywiście łóżko będzie leżało sobie na podłodze - nie stanowi to żadnego problemu gdyz waży zaledwie pare kilo. Dlatego właśnie między innymi zrezygnowałem z zawiasów na stałe. Wczoraj żona (50kg) testowała mebelek to nic się nie działo więc myśle że wszystko będzie ok.
bogus bednarski pisze:BIGL pisze:Oryginalnie w to miejsce przewidywany jest hamak więc nic złego się nie będzie działo, a na czas przejazdów oczywiście łóżko będzie leżało sobie na podłodze - nie stanowi to żadnego problemu gdyz waży zaledwie pare kilo. Dlatego właśnie między innymi zrezygnowałem z zawiasów na stałe. Wczoraj żona (50kg) testowała mebelek to nic się nie działo więc myśle że wszystko będzie ok.
To jest po prostu profanacja łóżka, aby kobieta sama wchodziła i testowała łoże.
Tak jakby nie miała pomocnika.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości