1. Wyrzucilem zbiornik wody i zrobilem w kufrze na dyszlu. Jako zbiornik uzylem nowego wiadra z pokrywa atestowanego na zywnosc. Wchodzi mi teraz max 28l i nie ma klopotu z wlewaniem bo zdejmuje wieko i mam 30cm otworu wiec ciezko nie trafic

Mimo to w planach mam zabudowac zbiornik dedykowany w tylnym kuferku z wlewem w boku przyczepy

2. Bardzo denerwowalo mnie otwieranie tej malej szafki pod ubraniowa. Bylo w dol, przeszkadzaly materace i jakos tak dziwnie to rozwiazane. Przelozylem zawiasy i teraz otwiera sie na bok - jest znacznie lepiej.
3. Zamontowalem grzejnik elektryczny 500W na stale na malych drzwiach szafy ubraniowej tych o ktorych pisze powyzej. Gniazdko mam w szafce bez problemu moge odlaczyc grzejniczek, Sprawdzony przez 2 sezony i jest wystarczajacy.
4. Mam 2m wzrostu wiec musze sie nachylac, a te uchylane szafki pod sufitem strasznie mnie irytowaly, bo nie dosc ze musze sie nachylic to jeszcze w nich nic nie widac, ciezko cos znalesc a i wlozyc nie wszystko sie da bo przeszkadza pokrywa.
Sprawe rozwiazalem przerabiajac drzwiczki na otwierane na bok, mam teraz wygodnie jak w normalnej kuchni. Na drzwiczkach dodatkowo zamontowalem oryginalne zamykania wiec po drodze sie nie otworza i nic nie wypadnie. Zrobilem narazie te nad zlewem i kuchenka ale bede robil tez te nad tylna szyba.
Planuje jeszcze zrobic:
1. Przerobic wspomniane drzwiczki
2. Zrobic boczne drzwiczki tylnego kufra przy drzwiach
3. Zamontowac TV razem z instalacja.
4. oswietlenie przedsionka
5. Dorobic szuflade nad lodowka zamiast tej dziwnej klapki

6. madrze wykorzystac szafke pod kuchenka - jest sporo miejsca bez baniaczka.
Zdjecia dodam po niedzieli