TassMan pisze:GrzegorzBruta pisze:Nikomu tu na forum ani w życiu, nie zarzuciłem, że odstawia lipe, czy tandetę
Proszę mi tu niczego nie wmawiać
Nikomu pod postem nie napisałem brzydko, lub nie podoba mi się taka robota
Napisałem tylko, że ja robię to najlepiej
GrzegorzBruta pisze:Nie ma lipy Tandeciarstwa nie popieram, nie lubię i nie chce oglądać.
Ja mam o czym mówić i się czym pochwalić Pokazuję jak robię i czekam na na te lepiej cały czas
Nad wypowiedziami kolegi unosi się subtelny smrodek insynuacji. Niby to tylko szlachetna reklama swojej doskonałości ale zalatująca obśmiewaniem kolegów z forum. Jeśli nie potraficie zrobić lepiej ode mnie - pozostaniecie miernotami. A wiadomo, że lepiej nie zrobi nikt. Jestem najlepszy.
Dedykuję koledze pewną fraszkę Antoniego Marianowicza:
Mówiono o zarozumialcu
Nadętym wiecznie i pyskatym:
"Ma całą wiedzę w jednym palcu
- I nigdzie poza tym..."
Opamiętania życzę...
GrzegorzBruta pisze:Czytałeś wszystkie posty? moje posty ? Mam w domu stolarnię i jak myslisz jak się reklamuje towar, czy firmę ?
Właśnie tak jak piszę Mam napisać jestem najgorszy, jestem tandeciarzem, łowię najmniejsze karpie w okolicy ?
Zapamiętaj, mój produkt jest najlepszy i to ja robię najlepiej !
Co kolega ciągle wyjeżdża z tą reklamą? Tu forum FN a nie jakieś biuro reklamy zakładów stolarskich.
Opamiętania życzę nieustająco...
Weź człowieku daj se spokój z tym "obśmiewaniem kolegów"
Wyciągasz coś z rękawa i starasz się komuś wmówić, że się z kogoś śmieje. Jak uwielbiasz tandetę, płacisz za fuszerkę, delektujesz się partactwem, to Twoja sprawa, nie moja. Ja mam swoje, własne zdanie na te rzeczy i tyle w temacie. Jednym słowem mam wywalone na wszystko
Jak skręca Cię w środku, że jest ktoś, kto robi coś lepiej, to Ty masz problem a nie ja

Ja mam wszystko poukładane, jak kredki w piórniku
Jak Midas, wszystko co dotknę zamienia się w złoto
Najlepiej, to wmówić sobie, że nie potrafię, jestem nieukiem, nie dam rady, nie wygram, nie podołam. Wiesz co się wtedy stanie ?
Stanie się tak jak sam siebie zaszufladkujesz, będziesz nieukiem, zawsze przegrasz, nic Ci w życiu nie wyjdzie
Wszystko co robię, to podchodzę do tego tak, jakbym miał pobić rekord świata
Jak mi się coś podoba, to popatrzę, pochwalę i spoko. Jak mi się coś nie podoba, to nic nie mówię i odchodzę
Nie okłamuję w te sposób kogoś a już na pewno siebie. Kogoś można oszukać ale siebie nigdy nie oszukasz
Nie uszczęśliwię w jednym momencie wszystkich ale w jednym momencie można wszystkich wk....ić
Dlatego olewam, opinie innych, czy się komuś podoba, czy nie, to ja wiem sam, co robię i jak robię.
Ja jestem najlepszy

Popatrz na zdjęcia i sam sobie odpowiesz
Zobaczysz potem całą przyczepę. Ty sam napiszesz posta i ściągniesz na forum nowych ludzi ze 100 tysięcznymi odsłonami.
Gdyby nie odsłony, to nie ma tej strony już dawno ! Dzięki reklamie tu jesteś ! Zapamiętaj to sobie i niech inni też to zapamiętają !
Chyba, że utrzymasz tą stronę z własnych środków i będziesz dopłacał

Jak znikną reklamy, to nie będziesz bezpłatnie surfował po internecie, bo nikt nie będzie dokładał do interesu. Mówisz o reklamie warsztatu stolarskiego ? Nic nikomu nie robię i nie będę robił. Warsztat mam dla siebie i dla zabicia czasu. Mam z czego żyć

Zapamiętaj, ponad 23 tysiące odsłon postów, przyczynia się dla istnienia tej strony i sprawia, że ktoś wpada i czyta.
Oglądać też jest co, prawda ? Powstydziłbyś się moich prac ?
Dopowiem jeszcze, że tak już mnie przyzwyczajano. Jak byłem na praktykach, chodząc jeszcze do szkoły musiałem swojemu przełożonemu mówić mistrzu

Tak się to mi spodobało, że po kilku latach ja też byłem mistrzem hehehehe
Kto uczęszczał do szkoły w latach PRL to wie o czym mówię
Dzisiaj komu, by to przeszło przez gardło mówić komuś mistrzu