No tu może Jędruś nie co przesadziłeś ...bo jak wspomniałeś masz styropian tylko na paru centymetrach ściany...co aż tak wplywu nie będzie mieć na prace sciany ,żeby miało się sypać...faktem jest to że coś wartało by dać pod wykładzine , ale nie jestem za styropianem ......raz ze zmniejsza powierzchnie wnętrza przyczepy o 2 cm , a w przypadku montownia pełnego wyposażenia modelu '" N " mówie o górnych szafkach , możemy mieć kłopot z ich umocowanie ( poprostu się nie zmieszczą...ja mam np. tak spasowane swoje szafki)
Jędrus , w przypadku Twojej przyczepki , to nie masz szafek i to Ci nie przeszkadza, ale jak ktoś wykona takie ocieplenie przyczepki i pózniej ze chce włożyc tam orginalne umeblowanie to może się żdziwić....
Uwążam ,że dużo lepszym może byc mata zagrzejnikowa i nad tym się mozna zastanowić podczas wyklejania wnetrza.
Jędruś jakoś na Warkocie nie zauważyłem ,żeby moja enka " prześwitywała" w nocy a pare razy ją sobie poogladałem .
Mam pewien pomysł , co do mojej enki , ale póki co mam zamiar zakończyć to co zacząłem.
życie jak droga, kiedyś się kończy...