Nowe materace - gdzie zlecic wykonanie
Nowe materace - gdzie zlecic wykonanie
Hej
Czy ktos z szanownych kolegow robil nowe materace do Nki
W mojej przyczepie ( N ka ) mam zostawione oryginalne duze lozko , a w miejscu kuchni oraz czesci malego lozka zbudowalem pietrusa.
W internecie znalazlem duzo firm sprzedajacych pianki lub materialy na pokrowce....ale ja chcialbym pojsc na latwizne ( licze sie z tym ze jest to drozsze rozwiazanie ) i zlecic wykoanie konkretnych gotowych pianek ( z pokrowcami ) na wymiar.
Znacie jakas firme lub osobe, ktora sie tym zajmuje
Wiem ze mozna to zlecic jakiemus tapicerowi/ krawcowej , ale moze znace jakas firme , ktora to zrobi szybko, porzadnie i tanio.
pozdrawiam
Pawel
W mojej przyczepie ( N ka ) mam zostawione oryginalne duze lozko , a w miejscu kuchni oraz czesci malego lozka zbudowalem pietrusa.
W internecie znalazlem duzo firm sprzedajacych pianki lub materialy na pokrowce....ale ja chcialbym pojsc na latwizne ( licze sie z tym ze jest to drozsze rozwiazanie ) i zlecic wykoanie konkretnych gotowych pianek ( z pokrowcami ) na wymiar.
Wiem ze mozna to zlecic jakiemus tapicerowi/ krawcowej , ale moze znace jakas firme , ktora to zrobi szybko, porzadnie i tanio.
pozdrawiam
Pawel
Re: Nowe materace - gdzie zlecic wykonanie
Drako pisze: szybko, porzadnie i tanio.
pozdrawiam
Pawel
jak ma byc tanio to nie będzie ani porządnie ani szybko
i tak dalej

zamów pianki na wymiar , do tego wybierz szmatę i ja kup i zleć uszycie - sam mam dylemat i innego wyboru nie ma
na majówkę jadę z nowymi gąbkami bez obszycia (zawinę gąbki w prześcieradła) , ale na wakacje już z nowymi pokrowcami, muszę szmatę sam wybrać i uszyć albo dać do uszycia
- woj205
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Witam
http://olx.pl/oferta/pokrowce-materace-n-126-d-e-n-niewiadow-do-jachtu-CID767-IDVy1n.html#d27cadf7f4
może tutaj pomogą
pozdrawiam
http://olx.pl/oferta/pokrowce-materace-n-126-d-e-n-niewiadow-do-jachtu-CID767-IDVy1n.html#d27cadf7f4
może tutaj pomogą
pozdrawiam
Octavia II kombi + n 126 n + BIOD 400 TD LUXE
Niewiadówkodystansonocy w 2016: 31 / 2689 km
Niewiadówkodystansonocy w 2017: 12 / 650 km
Niewiadówkodystansonocy w 2018: 27 / 4200 km
Niewiadówkodystansonocy w 2019: 22 / 1580 km
dystansonocy w 2020: 17 / 2920 km
dystansonocy w 2022: 4 /126
Niewiadówkodystansonocy w 2016: 31 / 2689 km
Niewiadówkodystansonocy w 2017: 12 / 650 km
Niewiadówkodystansonocy w 2018: 27 / 4200 km
Niewiadówkodystansonocy w 2019: 22 / 1580 km
dystansonocy w 2020: 17 / 2920 km
dystansonocy w 2022: 4 /126
Dzisiaj w BIEDRONCE "rzucili" materace piankowe 90x200cm 12 cm grubości z 149 zł.
Z 2 szt zrobi się komplet materacy do przyczepki.
Widziałem też kołdry antyalergiczne, trochę cienkie ale za 19,90 do przyczepy na stałe chyba można zanabyć.
Z 2 szt zrobi się komplet materacy do przyczepki.
Widziałem też kołdry antyalergiczne, trochę cienkie ale za 19,90 do przyczepy na stałe chyba można zanabyć.
woj205 pisze:Witam
może tutaj pomogą
pozdrawiam
Dzwonilem do gościa, przez tel wygląda sensownie, obok ma sklep z tkaninami więc wybór jest, po świętach wybiorę się i zbadam temat
Drako pisze:Hej
pozdrawiam
Pawel
Nie rozumiem wiesz ze bedzie drozej ale chcesz tanio

Witam, właśnie się zarejestrowałem i mam konkretne pytanie - gdzie można kupić pianki do materacy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
W hurtowniach z materiałami
Adrian
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
Dzięki za informacje-będę szkał
W Wawie na Jana Kazimierza w bazie transbudu jest hurtownia tapicerska i można tam kupić gąbki, np w jednym kawałku 12x140x200 akurat na duże łóżko, lub zamówić na wymiar, mają tam także materiały na obicia, kupowałem tam także gąbkę do n126e w wymiarze 12x120x200. Duże gąbki dostępne od ręki.
Kozik pamiętasz ceny tych gąbek do n 126e?
Ja zamawiałem w firmie koło Poznania komplet materacy do N126d razem z pokrowcami rozsuwanymi na suwaki i wszytymi rzepami. Zrobili bardzo dobrze, ale wyszło około 500zł z przesyłką.
Pozdrawiam
Jacek
N126d, N250c off-road edition
+ 3-litrowy holownik
catering, grill, kuchnia polowa, zapraszam na http://www.grill-kuchnia.com
Jacek
N126d, N250c off-road edition
+ 3-litrowy holownik
catering, grill, kuchnia polowa, zapraszam na http://www.grill-kuchnia.com
u mnie sprawa wygląda tak
udało mi się znaleźć firmę , która zrobiła mi na zamówienie materace do mojej Nki
zwykłe duże materace ( 4 szt ) do n126N wychodzą ok 75 zl za sztukę ( oczywiscie z pokrowcami )
Z racji tego, że mam zrobione łóżko piętrowe dla dzieciaków , musiałem zrobić dwa nietypowe materace ( trapezy dł 155, szer 90 , 60 ) policzyli mi 120 zl za materac
a więc z wysyłką zamknąłem się w ok 600zł za kpl nowych materacy do mojej przyczepy
oczywiście na pewno da się to samemu dużo taniej zrobić, ale nie posiadam takich umiejętności ani możliwości.
Zresztą wyznaję zasadę że człowiek nie musi wszystkiego sam robić.
Jak skończy się potop w Polsce to zrobię jakieś fotki i wrzucę na forum
Poprawiłem polskie znaki
Kooba
udało mi się znaleźć firmę , która zrobiła mi na zamówienie materace do mojej Nki
zwykłe duże materace ( 4 szt ) do n126N wychodzą ok 75 zl za sztukę ( oczywiscie z pokrowcami )
Z racji tego, że mam zrobione łóżko piętrowe dla dzieciaków , musiałem zrobić dwa nietypowe materace ( trapezy dł 155, szer 90 , 60 ) policzyli mi 120 zl za materac
a więc z wysyłką zamknąłem się w ok 600zł za kpl nowych materacy do mojej przyczepy
oczywiście na pewno da się to samemu dużo taniej zrobić, ale nie posiadam takich umiejętności ani możliwości.
Zresztą wyznaję zasadę że człowiek nie musi wszystkiego sam robić.
Jak skończy się potop w Polsce to zrobię jakieś fotki i wrzucę na forum
Poprawiłem polskie znaki
Kooba
Ja dla dzieciaków na piętrówkę kupowałem w Jysku http://jysk.pl/sypialnia/materace/mater ... r-piankowy takie materace, docinałem w trapez, na to zakładam prześcieradło z gumką i jest gitarra 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n