Cześć.
Do napisania tego posta zabierałem się jak pies do jeża, a to z tego powodu by emocje pozakupowe trochę opadły.
Czy jestem zadowolony: tak, jestem.
Jakie są moje wrażenia: wydaje mi się, że przyczepa ta którą mam była przygotowana nie dla mnie
Dlaczego?
1) Zadzwonił do mnie sprzedawca i mówi, że przyczepa przyjechała ale producent pomyłkowo zamontował osłonę urządzenia najazdowego i rolety i mogą to zdemontować ale również zostawić ale trzeba będzie dopłacić... sumarycznie jest to 1700zł ale zrabatujemy do 1500zł.
2) podczas odbioru N zauważyłem trzecie światło stop, kołpaki, wyprowadzenie kabli do aku w przyczepie i koło podporowe - tych rzeczy nie chciałem, nie zamawiałem oraz 2 dokumenty konfiguracji zamówienia z dwóch dni (po sobie) z ręcznie napisanym imieniem i nazwiskiem (moim) .
Co zauważyłem po przyjeździe: położyłem się pod przyczepą i zauważyłem spękane (coś jakby silikonowe) łączenie ściany i podłogi; aluminiowe listwy (ta do kedry i ta po drugiej strony) są źle zakrzywione co sprawia, że nie dolegają prawidłowo i napchane jest w dwóch miejscach spoiwo. Meble wydają sie być spasowane dobrze.
Całą resztę obejrzymy z Bartkiem boskiwalenty w sobotę. Wtedy podrzucę zdjęcia i chyba coś nagramy.
Pozdrawiam, sebekDSW