Mam trochę urlopu, będę walczył.
Samoogon pisze:Teraz czarno na białym, a raczej biało na czarnym
Mam trochę urlopu, będę walczył.
GrzegorzBruta pisze:Zdjąłem uszczelkę z szyby i samą już uszczelkę włożyłem w otwór na szyby w budce. Wiesz co się okazało ? Uszczelka docięta z zakładką na szybie włożona w sam otwór w budce, była dokładnie 5 cm za krótka ?
RAFALSKI pisze:GrzegorzBruta pisze:Zdjąłem uszczelkę z szyby i samą już uszczelkę włożyłem w otwór na szyby w budce. Wiesz co się okazało ? Uszczelka docięta z zakładką na szybie włożona w sam otwór w budce, była dokładnie 5 cm za krótka ?
No tak jest. Dlatego ja zakładając okna najpierw wyłożyłem nową uszczelkę na krawędzi otworu ucinając tak aby był zapas i żeby ciasno siedziała. Dopiero wtedy włożyłem szybę. Montaż półtora roku temu, nic nie cieknie a uszczelka siedzi jak zła, nie ma nawet milimetra szczeliny.
Samoogon pisze:Jasne że zadzwonię, nie zwykłem wywiażać otwarte drzwi, ani nic udowadniać. Trzeba się uczyć na błędach. Cudzych
Dobrze, że jest taka możliwość
Jak poprawisz fabrykę będzie jednak butyl?
TassMan pisze:jacekz1986 pisze:TassMan !!!
A więc Panie Tassman czy jak się tam zwiesz ... najpierw zobacz dotknij haha pewnie chciałbyś ale niestety nie wszystkie marzenia się spełniają bo dla takich ludzi zazdrosnych i zawistnych pewne rzeczy są nieosiągalne ....
aaaaa i jeszcze jedno co to za szprotke trzymasz na tym zdjęciu ... hahah widziałeś prawdziwego kapra ??? kiedyś .... także w skrócie ... zaśmiecasz te forum w dup.. byłeś i gów.. widziałeś idź na inne forum i pisze tam te swoje brednie i głupoty ... szkoda mi Cie człowieku bo jesteś bardzo ograniczoną istotą !!!jacekz1986 pisze:Tassman na tych praktykach to chyba byłeś mistrzem od wyciągania gwoździ z desek, bo do betoniarki Cie nie dopuścili bo byś sobie krzywdę zrobił... hahah ale mi człowieku humor poprawiłeś
To dla mnie ciut za wysoki poziom. Nie będę mógł koledze towarzyszyć w tej rozmowie.
jacekz1986 pisze:TassMan pisze:jacekz1986 pisze:TassMan !!!
A więc Panie Tassman czy jak się tam zwiesz ... najpierw zobacz dotknij haha pewnie chciałbyś ale niestety nie wszystkie marzenia się spełniają bo dla takich ludzi zazdrosnych i zawistnych pewne rzeczy są nieosiągalne ....
aaaaa i jeszcze jedno co to za szprotke trzymasz na tym zdjęciu ... hahah widziałeś prawdziwego kapra ??? kiedyś .... także w skrócie ... zaśmiecasz te forum w dup.. byłeś i gów.. widziałeś idź na inne forum i pisze tam te swoje brednie i głupoty ... szkoda mi Cie człowieku bo jesteś bardzo ograniczoną istotą !!!jacekz1986 pisze:Tassman na tych praktykach to chyba byłeś mistrzem od wyciągania gwoździ z desek, bo do betoniarki Cie nie dopuścili bo byś sobie krzywdę zrobił... hahah ale mi człowieku humor poprawiłeś
To dla mnie ciut za wysoki poziom. Nie będę mógł koledze towarzyszyć w tej rozmowie.
Wysoki poziom człowieku ??? ... nie grzesz słowami... bo Ty w życiu poziomu nie widziałeś ...
Widziałeś na żywo przyczepę zrobioną przez Grzegorza??? nie widziałeś ... ja ją użytkuje na rybach i jest tak szczęśliwa , że już w tym roku przebywając w niej oglądając TV wyciągnąłem 20 + Kapra ... jak wygląda 20 + pooglądaj sobie na zdjęciach w googole bo to co trzymasz Panie na rękach to śmiech hahahżal mi Cie naprawdę... pochwal się coś Ty sam zmajstrował pewnie nawet byś nie dał rady w przyczepie żarówki wymienić ... nara !!!
p.s. ciesze się , że Grzegorz jest moim wspaniałym przyjacielem i tą przyczepę co robi teraz odda mi po kosztach !!! będzie prawdziwa petarda
GrzegorzBruta pisze: Ja już popłynąłem na remoncie i nie mam zamiaru jej sprzedać i robić komuś prezentówgdybym miał się jej pozbyć to oddam synowi za free
![]()
Ja wiem co robię
jacekz1986 pisze:p.s. ciesze się , że Grzegorz jest moim wspaniałym przyjacielem i tą przyczepę co robi teraz odda mi po kosztach !!! będzie prawdziwa petarda
TassMan pisze:GrzegorzBruta pisze: Ja już popłynąłem na remoncie i nie mam zamiaru jej sprzedać i robić komuś prezentówgdybym miał się jej pozbyć to oddam synowi za free
![]()
Ja wiem co robięjacekz1986 pisze:p.s. ciesze się , że Grzegorz jest moim wspaniałym przyjacielem i tą przyczepę co robi teraz odda mi po kosztach !!! będzie prawdziwa petarda
OOO, mam niemiły zaszczyt poznać syna kolegi Boruty???
Było spokojnie więc po co ten jazgot? Na kilometr śmierdzi prowokacją.
Gdybym był niekulturalny to poradził bym koledze ucięcie sobie głowy bo dwie du_py człowiekowi nie potrzebne są...
ale się powstrzymam, nie dam się sprowokować.
TassMan pisze:jacekz1986 pisze:TassMan !!!
aaaaa i jeszcze jedno co to za szprotke trzymasz na tym zdjęciu ... hahah widziałeś prawdziwego kapra ??? kiedyś .... także w skrócie ... zaśmiecasz te forum w dup.. byłeś i gów.. widziałeś idź na inne forum i pisze tam te swoje brednie i głupoty ... szkoda mi Cie człowieku bo jesteś bardzo ograniczoną istotą !!!GrzegorzBruta pisze:Odnośnie mej poprzedniej przyczepy, to nie poszła w świat, bo dalej jest na forum : )
Jej posiadaczem jest Jacekz1986 ( dwukrotny, tegoroczny medalista mistrzostw polski i zeszłoroczny wicemistrz mistrzostw Europy ) dumnie reprezentujący nasz kraj, człowiek o wielkim sercu i serdeczny mój przyjaciel, zresztą i Wasz również.
Niewiarygodne…
Ja poproszę bana dla siebie bo jak czytam takie pierdoły to na stówę
nie powstrzymam się by czegoś nie palnąć. Dla dobra tego forum proszę.
Z góry dziękuję bo potem już nie będę mógł.
TassMan pisze:Kolego Corn, kolego Murano, może znów zostanę oskarżony o zbyt dużą wrażliwość na wydźwięk słowa pisanego
ale zaleciało mi tu kryminałem.
Dziękuję za przypomnienie mi linku do likwidacji konta. Teraz na poważnie zastanawiam się czy z niego nie skorzystać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość