jacek pisze:nie tylko dla ozdoby
b.b tulipan pisze:Witam.
Jacku a może było by prościej zająć się usługą wykonania takiego przyrządu dla chcących robić remonty we własnym zakresie.
Masz już wprawę, masz już model tylko go opatentuj i wprowadź do produkcji.
Jestem pierwszy chętny na nabycie takiego gadżetu.
b.b tulipan pisze:Witam.
Jacku a może było by prościej zająć się usługą wykonania takiego przyrządu dla chcących robić remonty we własnym zakresie.
jacek pisze:Mieczysław jest super kopalnią wiedzy to trzeba przyznać i służy dobrą radą , inżyniery z niewiadowa też zżynali różne patenty nie są święci,podejrzewam że ten przyrząd na zachodzie wymyślili trochę wcześniej niż niewiadów.
mehes pisze:b.b tulipan pisze:Witam.
Dodam od siebie że jestem w posiadaniu takich przyrządów, dzięki uprzejmości Mieczysława który pracował w Niewiadowie ładnych pare lat.
Na forum niewiadowki.pl dostępny jest od dwóch lat a inżynierowie w Niewiadowie używają już ze 30 lat patent odpada [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
: NIL2 » pt, 25 lis 2016, 20:10
jacek pisze:
Mieczysław jest super kopalnią wiedzy to trzeba przyznać i służy dobrą radą , inżyniery z niewiadowa też zżynali różne patenty nie są święci,podejrzewam że ten przyrząd na zachodzie wymyślili trochę wcześniej niż niewiadów.
eee tam na pewno ruski inżynier był szybszy i wynalazł już dawno temu u giermańca na strychu![]()
Benior » sob, 26 lis 2016, 21:43
Śmieszne.
Jaka na siłę reklama ....... Chcesz pokazać przyrząd to pokaż ale bez krypto reklamy?
TomekN126N pisze:
Dajmy spokój i róbmy swoje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości