Podziękowanie

Dział życzeń świątecznych, urodzinowych, imieninowych i innych
Awatar użytkownika
Paczek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Podziękowanie

Postautor: Paczek » sobota, 28 cze 2025, 11:31

Drodzy Przyjaciele

z całego serca pragnę Wam podziękować za ogrom dobra, jaki mnie spotkał podczas ostatniego zlotu. Wasza spontaniczna inicjatywa, zorganizowanie zbiórki na moje leczenie i zebrana kwota – niemal 20 tysięcy złotych – poruszyły mnie głęboko.

Mam chorobę Parkinsona, która każdego dnia stawia przede mną nowe wyzwania. Dzięki Waszej pomocy mam więcej siły, by się z nimi mierzyć. Ta zbiórka to nie tylko wsparcie finansowe – to przede wszystkim ogromny zastrzyk nadziei, życzliwości i solidarności, który daje mi niesamowitą motywację do dalszej walki.

Dziękuję każdemu z osobna – za gest serca, za słowa otuchy, za to, że jesteście. Ten zlot na zawsze pozostanie w moim sercu jako jedno z najbardziej wzruszających i ważnych wydarzeń w moim życiu.

Z wyrazami wdzięczności i ogromnym szacunkiem,

Michał Kosierkiewicz - Paczek

Awatar użytkownika
__ArroW__
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Podziękowanie

Postautor: __ArroW__ » sobota, 28 cze 2025, 11:43

Nie ma za co dziękować, zawsze się wspieraliśmy i wspierać będziemy ile tylko będzie możliwości :)
Przede wszystkim Dziękujemy bardzo, że mogliśmy Was zobaczyć na Zlocie, była to dla nas wisienka na tym torcie a zarazem możliwość krótkiej, ale zawsze na żywo rozmowy ;)
Do zobaczenia Michał, wytrwałości oraz powodzenia!
Załączniki
P.jpg
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach :lol:

Wróć do „Żłóż życzenia świąteczne, urodzinowe, imieninowe lub inne”