Drodzy Przyjaciele
z całego serca pragnę Wam podziękować za ogrom dobra, jaki mnie spotkał podczas ostatniego zlotu. Wasza spontaniczna inicjatywa, zorganizowanie zbiórki na moje leczenie i zebrana kwota – niemal 20 tysięcy złotych – poruszyły mnie głęboko.
Mam chorobę Parkinsona, która każdego dnia stawia przede mną nowe wyzwania. Dzięki Waszej pomocy mam więcej siły, by się z nimi mierzyć. Ta zbiórka to nie tylko wsparcie finansowe – to przede wszystkim ogromny zastrzyk nadziei, życzliwości i solidarności, który daje mi niesamowitą motywację do dalszej walki.
Dziękuję każdemu z osobna – za gest serca, za słowa otuchy, za to, że jesteście. Ten zlot na zawsze pozostanie w moim sercu jako jedno z najbardziej wzruszających i ważnych wydarzeń w moim życiu.
Z wyrazami wdzięczności i ogromnym szacunkiem,
Michał Kosierkiewicz - Paczek
Podziękowanie
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Re: Podziękowanie
Nie ma za co dziękować, zawsze się wspieraliśmy i wspierać będziemy ile tylko będzie możliwości 
Przede wszystkim Dziękujemy bardzo, że mogliśmy Was zobaczyć na Zlocie, była to dla nas wisienka na tym torcie a zarazem możliwość krótkiej, ale zawsze na żywo rozmowy
Do zobaczenia Michał, wytrwałości oraz powodzenia!

Przede wszystkim Dziękujemy bardzo, że mogliśmy Was zobaczyć na Zlocie, była to dla nas wisienka na tym torcie a zarazem możliwość krótkiej, ale zawsze na żywo rozmowy

Do zobaczenia Michał, wytrwałości oraz powodzenia!
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach

Wróć do „Żłóż życzenia świąteczne, urodzinowe, imieninowe lub inne”