CornBlumenBlau pisze:A na poważnie może być i Wodnik Szuwarek, w końcu to już żadna tajemnica, że Bob i Wodnik, to jedna osoba.
BobBudowniczy pisze:(...)pozostaje temat przemianowania obecnego na Wodnik_Szuwarek lub Wodnik.Szuwarek albo Wodnik-Szuwarek. Wszystkie są przyjemne i miło się kojarząno chyba że jestem użytkownikiem drugiego/gorszego sortu i w przeciwieństwie do innych taki przywilej mi nie przysługuje.
CornBlumenBlau pisze:Bo nasze forum jest tak wyjątkowe, że wszyscy jego synowie prędzej czy później wracająnawet ci marnotrawni
trinio pisze:CornBlumenBlau pisze:Bo nasze forum jest tak wyjątkowe, że wszyscy jego synowie prędzej czy później wracająnawet ci marnotrawni
... też tak uważam szukam n 132 bo z Holenderką czuję się wyobcowany ......
reflexes pisze: .... a do tego czas Chateau pewnie zgnije więc będzie świetnym dawców części do eNki idealnej [emoji1]
reflexes z tapatalk
trinio pisze:CornBlumenBlau pisze:Bo nasze forum jest tak wyjątkowe, że wszyscy jego synowie prędzej czy później wracająnawet ci marnotrawni
... też tak uważam szukam n 132 bo z Holenderką czuję się wyobcowany ...... [emoji38]
BobBudowniczy pisze:trinio pisze:CornBlumenBlau pisze:Bo nasze forum jest tak wyjątkowe, że wszyscy jego synowie prędzej czy później wracająnawet ci marnotrawni
Wcześniej szukałeś 132 i zbłądziłeś, nie poczyń po raz drugi tegoż przewinienia albowiem powiadam Ci, historia kołem się toczy, los mściwy być potrafi i piętnem wilgoci, grzyba i kolonii insektów następnego zgniłka obdarzyć może. Zmyj winny swe, predomski laminat wybierając a zostanie Ci wybaczone. Rodzimego rzemiosła wyrób po wsze czasy będzie Ci służył dając radość i ukojenie ilekroć w drogę z tym że wyruszysz.
Benior pisze:BobBudowniczy pisze:trinio pisze:CornBlumenBlau pisze:Bo nasze forum jest tak wyjątkowe, że wszyscy jego synowie prędzej czy później wracająnawet ci marnotrawni
Wcześniej szukałeś 132 i zbłądziłeś, nie poczyń po raz drugi tegoż przewinienia albowiem powiadam Ci, historia kołem się toczy, los mściwy być potrafi i piętnem wilgoci, grzyba i kolonii insektów następnego zgniłka obdarzyć może. Zmyj winny swe, predomski laminat wybierając a zostanie Ci wybaczone. Rodzimego rzemiosła wyrób po wsze czasy będzie Ci służył dając radość i ukojenie ilekroć w drogę z tym że wyruszysz.
Zaprawdę uśmiałem się![]()
Wymęczone na tapapatatapapalk
grzesiek0 pisze:reflexes pisze: .... a do tego czas Chateau pewnie zgnije więc będzie świetnym dawców części do eNki idealnej [emoji1]
reflexes z tapatalk
I cała przyczyna dlaczego niewiadówki bija inne przyczepy [emoji6]
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Wróć do „Pomoc przy korzystaniu z naszego Forum”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości