Dzisiaj na moim trawniku znalazłem pierwsze w tym roku stokrotki więc chyba to najwyższy czas stworzyć stosowny wątek.
Miejsce sprawdziło się idealnie już nie raz (świetlica, ogrzewane toalety i prysznice) a do tej pory nie znalazłem i nikt mi nie podsunął lepszej alternatywy więc nie ma co kombinować i trzeba korzystać ze sprawdzonego.
Miejsce spotkania Camping*** w Ciechocinku
Termin spotkania - 23-25 marzec 2018 Cennik na stronie.
Planu działania żadnego sprecyzowanego nie ma. Po prostu już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania z Wami. Oczywiście wszelkie pomysły na zagospodarowanie tego czasu mile widziane.
Marzannę przygotujemy wspólnie (najpewniej zrobią to dzieciaczki

Notka prawna

Spot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie oraz resztę swojej załogi. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu. Organizator spotu ani administracja forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę, zachowanie innych uczestników i wszelkie inne nieprzewidziane zdarzenia, nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne straty finansowe, sprzętowe, za rzeczy zgubione lub skradzione oraz za uszczerbki na zdrowiu wynikające ze zdarzeń losowych lub działania osób trzecich

Ktoś chętny???
Lista (kopiuj -> wklej -> dopisz):
1. reflexes (2+2)
2. cyran'owa i cyran'o (2)
3. z1c00&Aga89 (2)
4. Nacia&CBB (2)
5. Krzysztof_cw & Marta (2)
6. RAFALSKI (2.)
7. andrzej-anna
8. vikadan (2)
9. Ruciak76 (2+2)
10. Miron (1)