Nacia pisze:Jeszcze trzy dni ciężkiej pracy i w drogę kierunek Grudziądz
TomekN126N pisze:Reflexiu, mam pytanka:
- jakiś market w okolicy chyba się znajdzie? Nie chcę wszystkiego zabierać ze sobą
- pies?? czytałem regulamin i nie wolno psa na plażę, ale to chyba oznacza,że na pole kempingowe da radę?
My będziemy raczej w piątek wieczorem.
P.S. z racji, że zwiedzanie Twierdzy (i reszty Grudziądza...) w niedzielę, to myślimy, aby w sobotę jechać do Radzynia Chełmskiego (podobno bardzo ładny rynek) i Brodnicy (wieża krzyżacka).
W poniedziałek na powrocie Toruń chyba... Gdyby ktoś chciał z nami, to zapraszamy.
Murano pisze:Tomek [reflexes] a ty warzysz coś na ten "kameralny" spot?[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
125% normy każdego dnia!
MURANO
__ArroW__ pisze:Powiem szczerze, że jednodniowa wizyta mnie interesuje w drodze na urlop niestety bez skorupy, ale za to by poznać załogę oraz Wasze cepki to rozmiem, że mogę zawitać?
Pozdr ArroW!
TomekN126N pisze:P.S. z racji, że zwiedzanie Twierdzy (i reszty Grudziądza...) w niedzielę, to myślimy, aby w sobotę jechać do Radzynia Chełmskiego (podobno bardzo ładny rynek) i Brodnicy (wieża krzyżacka).
W poniedziałek na powrocie Toruń chyba... Gdyby ktoś chciał z nami, to zapraszamy.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości