Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
naal pisze:A może my dołączymy w niedzielę po południu
naal pisze:A coś mi się obiło że trzeba rezerwować
\jahazo pisze:Koczała 400km,Grudziadz podobnie,Brodnica 450km!!! (odpadaja),Brenna 245km (do przemyslenia w takim wypadku,ale jak pomysle o polaczeniu A4 i dl.weekend,to az mnie trzesie.....). Bede szukal czegos blizej Wroclawia (do 150 km).Zobaczymy co sie wydarzy.
__ArroW__ pisze:to jest Koczała nad jeziorem Dymno?
mam 137km hmm może uda się coś wymyśleć
reflexes pisze:To ta. Wpadaj.
Murano pisze:__ArroW__ pisze:to jest Koczała nad jeziorem Dymno?
mam 137km hmm może uda się coś wymyśleć
Widzimy się! Daj znać do piątku bu flądry będę wiózł z Helu
z1c00 pisze:\jahazo pisze:Koczała 400km,Grudziadz podobnie,Brodnica 450km!!! (odpadaja),Brenna 245km (do przemyslenia w takim wypadku,ale jak pomysle o polaczeniu A4 i dl.weekend,to az mnie trzesie.....). Bede szukal czegos blizej Wroclawia (do 150 km).Zobaczymy co sie wydarzy.
Obok wrocka jest fajny kemping nazywa sie Camping Forteca bylismy tam na wakacjai i jest przyjemny widok
krzysztof_cw pisze:A czy z poniedziałku na wtorek ktoś będzie miał siłę jeszcze wieczorkiem posiedzieć?Bo byśmy sobie pitstop na jedną noc zrobili w drodze nad morze. Niestety nie damy rady wcześniej. Jedziemy bez budy, ale ogarniemy sobie jakiś namiot albo przystosujemy Chryslera.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości