Propozycje miejsca na III zlot Fanklubu Niewiadówek
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: Propozycje miejsca na III zlot Fanklubu Niewiadówek
tak na 100% to ja czekam na preliminarz na rok 2009 wszystkich imprez karawaningowych.
ale wszystkie przymiarki traktuję jako marszruta na przyszły sezon.
co z tego się urodzi to tylko miesiąc marzec o tym wie.
naszą sprawę traktuję jako priorytet.
ale wszystkie przymiarki traktuję jako marszruta na przyszły sezon.
co z tego się urodzi to tylko miesiąc marzec o tym wie.
naszą sprawę traktuję jako priorytet.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Również czekam na propozycje z Federacji, ale czerwiec praktycznie mam zarezerwowany dla Fanklubu.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Ok zrobimy ankietke co do miesiąca bo miejsce mamy ustalone długi majowy to wiele osób bedzie miało zajęty a i trzeba by z karawaning.pl sie spotkać a oni raczej maj.OK POMYŚLIMY 

- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Dobrze, myślimy.....
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Może ten długi weekend w czerwcu - to chyba jest 11-14.06
Jestem za terminem czerwcowym.
Skoro ma to być zlot Fanklubu Niewiadówek to chyba raczej trzeba skłonić się ku dacie czerwcowej , zwłaszcza , że zaprzyjaźniony karawaning.pl planuje , zdaje się , zlot na maj . Nie przeszkadza to nam przecież aby się przyłączyć do tej imprezy , chociażby po to , żeby dopiąć nasz czerwcowy zlot na ostatni guzik 

Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
Popieram fingera.
finger pisze:Skoro ma to być zlot Fanklubu Niewiadówek to chyba raczej trzeba skłonić się ku dacie czerwcowej , zwłaszcza , że zaprzyjaźniony karawaning.pl planuje , zdaje się , zlot na maj . Nie przeszkadza to nam przecież aby się przyłączyć do tej imprezy , chociażby po to , żeby dopiąć nasz czerwcowy zlot na ostatni guzik
masz racje...
szymon79
N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG

N 132t + N250 + VW T4 multivan 2.5 LPG

A mnie obojętne gdzie bylebym zdążył z remontem przyczepki bo taką rozgrzebaną to daleko nie zajadę, hehehe
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Takze jestem za Naszym Zlotem ! Wybieram sie w najblizszym czasie w Bieszczady na camping PRL - u . Mysle że do Świąt przedstawie propozycję ! Jak by nie było dostosuje sie do większości !
Dziwią mnie słowa Kotka . Ja osobiście nigdy sie nie spotkałem z takimi tekstami a wręcz przeciwnie ! Na majowym spotkaniu w Cieplicach w 2007 camp Złota Polana / stałem moja malutka Niewiadóweczką wśród kilkunasu niemieckich molochów po 6 -7 metrów . Niemcy podkreślali zalety . Głównie chodziło im ze można wszędzie stanąc .Wożenie ze soba salonów , sypialni w/g nich zabija ducha karawaningu.
Ja wychodzę z założenia : Stac mnie na luksusowa przyczepę ale po co !? Każdy ma swoje upodobania , sa różne szkoły.
Równie dobrze moge sie zatrzymać w dobrym hotelu. Przyczepa to tylko sypialnia i nawet w deszczowy dzień potrafie tak sobie zorganizować pobyt aby nie siedziec w przyczepie przed telewizorem . Brak toalety też nie przedstawia problemu gdyz staram sie wybierac dobre kempingi .
Jezeli bedę miał wnuka byc może pokuszę sie o zakup czegoś większego ! Ale Niewiadki napewno nie sprzedam !!!!
Dziwią mnie słowa Kotka . Ja osobiście nigdy sie nie spotkałem z takimi tekstami a wręcz przeciwnie ! Na majowym spotkaniu w Cieplicach w 2007 camp Złota Polana / stałem moja malutka Niewiadóweczką wśród kilkunasu niemieckich molochów po 6 -7 metrów . Niemcy podkreślali zalety . Głównie chodziło im ze można wszędzie stanąc .Wożenie ze soba salonów , sypialni w/g nich zabija ducha karawaningu.
Ja wychodzę z założenia : Stac mnie na luksusowa przyczepę ale po co !? Każdy ma swoje upodobania , sa różne szkoły.
Równie dobrze moge sie zatrzymać w dobrym hotelu. Przyczepa to tylko sypialnia i nawet w deszczowy dzień potrafie tak sobie zorganizować pobyt aby nie siedziec w przyczepie przed telewizorem . Brak toalety też nie przedstawia problemu gdyz staram sie wybierac dobre kempingi .
Jezeli bedę miał wnuka byc może pokuszę sie o zakup czegoś większego ! Ale Niewiadki napewno nie sprzedam !!!!

- OKARYN
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Wybieram sie w najblizszym czasie w Bieszczady na camping PRL - u .
Rysiaczku na Bieszczady ja pierwszy w kolejce.
Rysiaczku na Bieszczady ja pierwszy w kolejce.

UAZ 2.0D 4x4 - N126n
"Dziwią mnie słowa Kotka . Ja osobiście nigdy się nie spotkałem z takimi tekstami a wręcz przeciwnie ! Na majowym spotkaniu w Cieplicach w 2007 camp Złota Polana / stałem moją malutką Niewiadóweczką wśród kilkunastu niemieckich molochów po 6 -7 metrów . Niemcy podkreślali zalety ....."
Rysiaczku, obce nacje i owszem, chwalą nas, ale mnie chodziło o polaków w swych wypasionych pojazdach, co to znają obce kraje, a nie wiedzą gdzie jest Pacanów.
Rysiaczku, obce nacje i owszem, chwalą nas, ale mnie chodziło o polaków w swych wypasionych pojazdach, co to znają obce kraje, a nie wiedzą gdzie jest Pacanów.
I zgadzam się z Kotkiem.To prawda - nie bez przyczyny istnieje przysłowie:
"Cudze chwlicie ...."

"Cudze chwlicie ...."

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”