CornBlumenBlau pisze:Nalewka zamówiona.
A6 trzeba oblać, wyjścia nie widzę![]()
Znowu mam obawy co do nalewki,czy aby starczy.Ale myślę że Justyna stanie na wysokości zadania.
CornBlumenBlau pisze:Nalewka zamówiona.
A6 trzeba oblać, wyjścia nie widzę![]()
Karolus pisze:Na naszym stanie kolejny pojazd - tym razem małżonki. Będzie co opijać:D
Reniu - Justyna też ma ciemną, a nawet "czarną ździrę" jak mówi... A6 jak Wasza tylko ładniejsza
nacia pisze:Justynka skoro masz tak fajne autko jak A6 to sądzę, że teraz Ty pociągniesz nkę ... wierz mi super się prowadzą razem ... możesz zapytać też mojego męża czasami pozwalam mu wsiąść za ster....na pewno to zrobię zbliżając się do małej pętli bieszczadzkiej.
pawlo fiona n126e pisze:Znowu mam obawy co do nalewki,czy aby starczy.Ale myślę że Justyna stanie na wysokości zadania
karolus pisze:Niestety ale i stety nie mam haka
pawlo fiona n126e pisze:Niektórzy już dzisiaj ruszają,więc życzymy im szerokości.Reniu pilnuj naszego Maćka,Maciek pilnuj naszej Reni.
nacia pisze:No to Pany, ten tego... dojechaliśmy nie dawno na miejsce. Z grubsza rozpakowani, przyczepa ustawiona, idziem lulać. Czekamy na Was
pawlo fiona n126e pisze:U nas również przygotowania pełną parą,przyczepa spakowana.Jeszcze dzisiaj 8-godzin,tylko jak to wytrzymać.
I Wolność
Fiona istne szaleństwo w kuchni odstawia.
Pierożki na piątek umyśliła sobie zaserwować,toż złoto nie kobieta.
Tyle udało mi się podglądnąć.I tak ścierą dostałem.
vipwest pisze:Witam, niestety nie będziemy.
Musiałem w obowiązkach pracy być w Charkowie na kilka dni a zatem nie mógł pisać, a w tym dniu sobotę mam robote która nie może być przeniesiona, jeśli nie zrobie to będzie oderwana głowa.
Życzymy dobrego wypoczynku i pyszne sernika i nalewky.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości