Także pany dość tego OT. Powspominamy sobie w Siemianach i lepiej zajmijcie się już planowaniem tego wyjazdu

reflexes pisze:Także pany dość tego OT.
RAFALSKI pisze:Przecież my tu dyskutujemy o pierdołach żeby podtrzymać wątek na wierzchuInaczej by gdzieś utonął bo zainteresowanie mizerne
Też o tym pomyślałem, dlatego oficjalnie w swoim imieniu oświadczam, że na naszych spotkaniach jest grzecznie, kulturalnie i czysto.reflexes pisze:RAFALSKI pisze:Przecież my tu dyskutujemy o pierdołach żeby podtrzymać wątek na wierzchuInaczej by gdzieś utonął bo zainteresowanie mizerne
Nie no super. Tylko że cały czas coś marudzicie, że tam było lepiej, że ktoś się czepiał, że nie posprzątane itp. itd. To chyba nie jest najlepsza reklama naszego spotu. No chyba że bardzo chcecie żeby nikt więcej nie przyjechał? [emoji38]
krzysztof_cw pisze:Też o tym pomyślałem, dlatego oficjalnie w swoim imieniu oświadczam, że na naszych spotkaniach jest grzecznie, kulturalnie i czysto.
reflexes pisze:krzysztof_cw pisze:Też o tym pomyślałem, dlatego oficjalnie w swoim imieniu oświadczam, że na naszych spotkaniach jest grzecznie, kulturalnie i czysto.
My balujemy bardziej jak uniwersytet trzeciego wieku. O 23 wszyscy w łóżkach.
krzysztof_cw pisze:Też o tym pomyślałem, dlatego oficjalnie w swoim imieniu oświadczam, że na naszych spotkaniach jest grzecznie, kulturalnie i czysto.reflexes pisze:RAFALSKI pisze:Przecież my tu dyskutujemy o pierdołach żeby podtrzymać wątek na wierzchuInaczej by gdzieś utonął bo zainteresowanie mizerne
Nie no super. Tylko że cały czas coś marudzicie, że tam było lepiej, że ktoś się czepiał, że nie posprzątane itp. itd. To chyba nie jest najlepsza reklama naszego spotu. No chyba że bardzo chcecie żeby nikt więcej nie przyjechał? [emoji38]
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości