Trzecie Męskie Spotkanie Plenerowe
Re: Trzecie Męskie Spotkanie Plenerowe
Zabierz żonę do spa tydzień wcześniej i będziesz miał wolne 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wiem, że każdy ma kuchenkę w przyczepie, ale w końcu jest to męski wypad więc nie będzie litości, co złapiemy to zjemy, las nas wykarmi
a żeby było na czym to przyrządzić to z kilku garażowych "przydasi" powstała kuchnia obozowa.
Także Panowie, tu trzeba być. Będzie smacznie, wesoło i nie tylko...

Także Panowie, tu trzeba być. Będzie smacznie, wesoło i nie tylko...

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Re: RE: Re: Trzecie Męskie Spotkanie Plenerowe
No to jeszcze łuk albo kusza ze starego resora i można polowaćreflexes pisze:Wiem, że każdy ma kuchenkę w przyczepie, ale w końcu jest to męski wypad więc nie będzie litości, co złapiemy to zjemy, las nas wykarmia żeby było na czym to przyrządzić to z kilku garażowych "przydasi" powstała kuchnia obozowa.
Także Panowie, tu trzeba być. Będzie smacznie, wesoło i nie tylko...![]()

Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Zainspirowałeś mnie 

- stachu_gda
- Fanklubowicz
reflexes pisze:Dobra chopy. Lokum to jedno, lektury to drugie a czy bierzemy rowery? Może mała wycieczka do Szymbarku na ruiny Zamku Kapituły Poznańskiej
Od nas to niecałe 13 km
Byłem tam w ostatni weeked na moto. Ładne miejsce

Mamy już na czym gotować więc czas zadbać o resztę.
Maślaczki w occie i sok z gumi jagód specjalnie na Panowe.
Maślaczki w occie i sok z gumi jagód specjalnie na Panowe.
Dopisuję jeszcze dwie sztuki, bo twierdzą, że będą.
Lista, lista (kopiuj -> wklej)
1. reflexes (1)
2. stachu_gda
3. cyran'o (1)
4. RAFALSKI & Krzycho62 (2)
5. Mcube (1)
6. Radek (1)
7. Piter (ten od kajaka) (1)
Ten ostatni mówi, że będzie jeszcze namawiał drugiego kajakarza.
Lista, lista (kopiuj -> wklej)
1. reflexes (1)
2. stachu_gda
3. cyran'o (1)
4. RAFALSKI & Krzycho62 (2)
5. Mcube (1)
6. Radek (1)
7. Piter (ten od kajaka) (1)
Ten ostatni mówi, że będzie jeszcze namawiał drugiego kajakarza.
- stachu_gda
- Fanklubowicz
A mój przyjazd stoi pod znakiem zapytania, ale się zobaczy co wyjdzie, więc się nie wypisuję 

Przygotowań ciąg dalszy. Tym razem coś orientalnego i podobno bardzo zdrowego. Ta mikstura w słoiku uważana jest za jedną z najzdrowszych potraw na świecie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ma być gotowe właśnie za 2 tygodnie.
Kimchi.
- Pavulon
- Fanklubowicz
reflexes pisze:Kimchi.
Dobre kimchi piecze dwa razy

Zrobiłem według przepisu. Tragedii nie ma. Jadałem już ostrzejsze rzeczy.
No Pany to już just moment więc informuję, że pogoda zamówiona. Ma być całkiem ciepło i sucho ale też nie za bardzo, bo to w końcu męski wypad dla twardzieli
A teraz tak całkiem poważnie. Kto kiedy i o której przyjeżdża, bo nie wiem czy brać urlop na piątek. Taki mam plan od początku, ale może to bez sensu, bo jak wszyscy przyjadą w piątek to sam będę się bał wilków

A teraz tak całkiem poważnie. Kto kiedy i o której przyjeżdża, bo nie wiem czy brać urlop na piątek. Taki mam plan od początku, ale może to bez sensu, bo jak wszyscy przyjadą w piątek to sam będę się bał wilków

Ja i Krzycho będziemy już w czwartek. Mamy plan ruszyć raniutko, po drodze coś pozwiedzać i dotrzeć popołudniu.
Z tego co wiem mcube też będzie w czwartek.
Z tego co wiem mcube też będzie w czwartek.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”