Może ktoś jeszcze chętny na prawdziwą przygodę?
easy_rider pisze:...Szaleńczy pomysł
reflexes pisze:W dodatku trzecia. O listopadowych czy marcowych konspiracyjno - covidowych wypadach do lasu nie wspomnę, bo to już naprawdę żaden wyczyn. Zima w przyczepie jest piękna.
tomcat pisze:easy_rider pisze:...Szaleńczy pomysł
Zaraz, że szaleńczy; przecież to już było:
http://www.fanklub-niewiadowek.com/foru ... =27&t=9204
To już kolejna edycja
easy_rider pisze: Zastanawia mnie tylko fakt, czy dalo by sie podciagnac prad od gospodarza, ile to jest metrow. Mam tu na mysli podłączenie ogrzewania a nie tableta.
reflexes pisze:easy_rider pisze: Zastanawia mnie tylko fakt, czy dalo by sie podciagnac prad od gospodarza, ile to jest metrow. Mam tu na mysli podłączenie ogrzewania a nie tableta.
Raczej kilometrów. Nie da się. Ja co prawda u gospodarza nie byłem, ale mieszka on gdzieś w Iznocie, a to zgodnie z mapą jakieś 3 km drogą. Na przełaj pewnie 2 ale to i tak nic nie zmienia
reflexes pisze:W Praniu byliśmy w tym roku w czasie konspiracyjnych Zimowych Mazur. Niestety Muzeum było zamknięte, ale ścieżka przyrodnicza nad brzegiem jeziora bardzo urokliwa.
easy_rider pisze:reflexes pisze:W Praniu byliśmy w tym roku w czasie konspiracyjnych Zimowych Mazur. Niestety Muzeum było zamknięte, ale ścieżka przyrodnicza nad brzegiem jeziora bardzo urokliwa.
Gdzie link do Mazury 2021 w konspiracji?
reflexes pisze:Link ten dostępny jest tylko dla wtajemniczonych także sorrki, ale nie poczytasz i nie pooglądasz
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości