RAFALSKI pisze:No to idealnie, drewno i woda no miejscu to lepiej być nie może.
Odliczam...
Niby tak, ale to znaczy, że to już nie dziady, może najwyżej dziadki

Prestiż spada...

RAFALSKI pisze:No to idealnie, drewno i woda no miejscu to lepiej być nie może.
Odliczam...
Samoogon pisze:Niby tak, ale to znaczy, że to już nie dziady, może najwyżej dziadki
Slawek_C pisze:Rozumiem że siekiera będzie potrzebna? Czy ewentualnie jakieś inne pomocne narzędzia?
RAFALSKI pisze:Jak tam, kąpielówki macie już zapakowane? Bo ja tak
RAFALSKI pisze: Tradycyjnie też jedzie ze mną wiatrówka,
reflexes pisze:Kocioł nad ognisko mam jakbyś chciał gotować zupę dla wszystkich.
krzysztof_cw pisze:Ale mi chodziło o ten kocioł co mówiłeś że balie można z niego zrobić, żeby go dać nad ognisko i podgrzać wodę
Slawek_C pisze:O wiatrówce to i ja pomyślałem
żeby swoją wziąć
reflexes pisze:Ja też mam swoją w budzie więc możemy się pobawić i zrobić jakieś zawody na przykład po 5 strzałów ze strzelby i 5 z pistoletu.
Samoogon pisze:Jeszcze takie pytanie techniczne, będzie tam gdzie podlaczyc indukcję?
Samoogon pisze:Wziąć warcaby? Może po strzelaniu będą chętni
Samoogon pisze:No i najważniejsze, czy ktoś będzie chciał dołączyć do KPM? Bo muszę dopytać prezesa tego elitarnego klubu o ewentualnych nowych członków(bez obrazy)
Samoogon pisze:będzie tam gdzie podlaczyc indukcję?
Samoogon pisze:Wziąć warcaby? Może po strzelaniu będą chętni
Samoogon pisze:No i najważniejsze, czy ktoś będzie chciał dołączyć do KPM? Bo muszę dopytać prezesa tego elitarnego klubu o ewentualnych nowych członków(bez obrazy)
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości