Weekend majowy na Mazurach
Re: Weekend majowy na Mazurach
Żyjemy. Tyle atrakcji, że nie ma czasu wejść na forum 

Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Reflexy już niestety w domu. Chciałoby sie posiedzieć jeszcze trochę ale nie mamy tyle szczęścia żeby spędzić na Mazurach cały tydzień. Dopisujemy 5 fajnych dni do naszego licznika. Trochę zwiedzaliśmy, troszkę bawiliśmy. Towarzystwo jak zawsze super tylko czas zbyt szybko leciał. Jedyną ofiarą majówki został gołąb, który postanowił dzisiaj popełnić samobójstwo na naszym aucie i całym impetem zaatakował nas od boku. Kijanka - gołąb 1:0. Została po nim tylko plama na drzwiach ale przeżycie średnie, bo myślałem, że albo kapeć albo jakaś inne poważna awaria.
Fotki tradycyjnie podeślę zainteresowanym.
Fotki tradycyjnie podeślę zainteresowanym.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
My rowniez w dotarlismy do domu . Dziekujemy za wspaniala majowke w tak zacnym gronie , z niecierpliwością czekamy na kolejny wyjazd 
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Tabbert Sportiv 395/ Opel Insignia Sport Tourer
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
2020- 7 nocy 700km
2019-46nocy 1577km
2018-39 nocek 3963 km
- stachu_gda
- Fanklubowicz
My też w domu. Dziękujemy Wam za super towarzystwo i wspólnie spędzony czas. Szkoda że tak szybko upłynął, ale fajnie że udało się oderwać od codziennej nudy, trochę się pobyczyć, trochę zwiedzić, i złowić kilka pokaźnych ryb 

Re: RE: Re: Weekend majowy na Mazurach
stachu_gda pisze:i złowić kilka pokaźnych ryb
Jestem z siebie dumny, bo złowiłem 50% z nich

Foty, jakie foty. Nikt nie robił 

No dobra. Kilka ode mnie, chociaż nic ciekawego.
No,fajne foty.Ognisko mieliście większe,fakt.Ale u Nas było cieplej 

No i nadszedł ten smutny dzień, wczoraj wieczorem wróciliśmy do domu. Dzisiaj czuję się dziwnie, od rana dochodzę do siebie po tygodniu spędzonym w lesie...
Przede wszystkim w imieniu moim i Agi, chciałbym podziękować Wam wszystkim za przybycie, towarzystwo i wspólnie spędzony czas - wielkie dzięki
Szkoda tylko, że tak szybko zleciało. Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i będą pozytywnie wspominać to spotkanie. Fajnie było spiknąć się z tymi, których już znamy i zacieśnić znajomości oraz poznać nowe twarze.
Zupełną niespodzianką było spotkanie z sympatyczną załogą, która zjawiła się w Cierzpiętach w kilka godzin po wyjeździe większości ekip, gdy zostaliśmy tylko my i znajomi z1c00. Jadąca wzdłuż płotu 132-ka wydała mi się znajoma i chyba kiedyś widziałem ją na tym kempingu. Przypomniałem sobie, że trzy lata temu na moje pytanie "kto jeździ do Stanicy Wodnej?" ktoś odpowiedział:
No i faktycznie, trafiliśmy na siebie
Szaramewa, dzięki za wieczorek grillowy i do zobaczenia na zlocie w Sobieszewie, mam nadzieję
Na pewno też spotkamy się jeszcze w Cierzpiętach.
He he, ja przez tydzień siedziałem cicho bo w lesie nie miałem zasięgu. Po jednym spacerze z laptopem w poszukiwaniu sieci odpuściłem. W telefonach jest jakoś lepiej ale ja się nie mogę przekonać do "głaskacza" i mam klasyczną cegłę bez dostępu do Forum. Muszę zaopatrzyć się w jakąś dodatkową antenkę do modemu.
Robi się! Już nadrabiam zaległości
Fajnie było codziennie biesiadować i grillować. A właśnie, jestem bardzo zadowolony z grilla, po tygodniu używania w butli jest jeszcze gaz.
Wędkowanie było super tylko ryby nie chciały współpracować
Oto drugie 50% połowu
Przede wszystkim w imieniu moim i Agi, chciałbym podziękować Wam wszystkim za przybycie, towarzystwo i wspólnie spędzony czas - wielkie dzięki

Zupełną niespodzianką było spotkanie z sympatyczną załogą, która zjawiła się w Cierzpiętach w kilka godzin po wyjeździe większości ekip, gdy zostaliśmy tylko my i znajomi z1c00. Jadąca wzdłuż płotu 132-ka wydała mi się znajoma i chyba kiedyś widziałem ją na tym kempingu. Przypomniałem sobie, że trzy lata temu na moje pytanie "kto jeździ do Stanicy Wodnej?" ktoś odpowiedział:
RAFALSKI pisze:Mam pytanko tak z ciekawości, kto z Was jeździ do Stanicy Wodnej do Cierzpięt? Będąc w zeszłym tygodniu widziałem dwie N-126 ale nie miałem śmiałości zagadać. A w zeszłym miesiącu widziałem chyba N-132. Ktoś z Fanklubowiczów?
szaramewa pisze:Ja tam jestem kilka razy do roku od paru ładnych lat.
W czerwcu na długi weekend też byłemRAFALSKI pisze:O, to już wiem czyją przyczepę podziwiałem z dalekaLubię to miejsce, też bywam tam kilkukrotnie w sezonie, ale z własnym domkiem przyjechałem pierwszy raz. Może kiedyś trafimy na siebie.
No i faktycznie, trafiliśmy na siebie

Szaramewa, dzięki za wieczorek grillowy i do zobaczenia na zlocie w Sobieszewie, mam nadzieję

Murano pisze:Grupa południowa martwi się o grupę północną...
Co tak cicho u was?
He he, ja przez tydzień siedziałem cicho bo w lesie nie miałem zasięgu. Po jednym spacerze z laptopem w poszukiwaniu sieci odpuściłem. W telefonach jest jakoś lepiej ale ja się nie mogę przekonać do "głaskacza" i mam klasyczną cegłę bez dostępu do Forum. Muszę zaopatrzyć się w jakąś dodatkową antenkę do modemu.
dzin1975 pisze:A gdzie foty? Chwalić się!!!!
Robi się! Już nadrabiam zaległości

Fajnie było codziennie biesiadować i grillować. A właśnie, jestem bardzo zadowolony z grilla, po tygodniu używania w butli jest jeszcze gaz.
Wędkowanie było super tylko ryby nie chciały współpracować

reflexes pisze:stachu_gda pisze:i złowić kilka pokaźnych ryb
Jestem z siebie dumny, bo złowiłem 50% z nich
Oto drugie 50% połowu

Przygotowania do wyjazdu...
I kilka fotek plenerowych:
Pod koniec tygodnia pogoda była piękna...
Przygody na trasie wycieczki rowerowej:
Na koniec piękny pałac w Łężanach. Polecam, robi spore wrażenie:
Latem musi być tam pięknie.
Do zobaczenia w Stanicy Wodnej
I kilka fotek plenerowych:
Pod koniec tygodnia pogoda była piękna...
Przygody na trasie wycieczki rowerowej:
Na koniec piękny pałac w Łężanach. Polecam, robi spore wrażenie:
Latem musi być tam pięknie.
Do zobaczenia w Stanicy Wodnej

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”