14-16.09.2018 Biały Brzeg II Grzybobranie z Fiaciorem
Re: 14-16.09.2018 Biały Brzeg II Grzybobranie z Fiaciorem
Moja małżonka jest położną, pewnie temat jest do ogarnięcia.
URSWIS pisze:Moja małżonka jest położną, pewnie temat jest do ogarnięcia.
Wiedziałem!

Murano pisze:URSWIS pisze:Moja małżonka jest położną, pewnie temat jest do ogarnięcia.
Wiedziałem!
URSWIS pisze:Moja małżonka jest położną, pewnie temat jest do ogarnięcia.
Serdeczne dzięki za tak szybką reakcję. Można polegać na Was. Wszystko co potrzebne będę miał ze sobą.

Samoogon ciężko mi powiedzieć na chwilę obecną jt. będę wiedział więcej. Ale raczej podczepimy się pod wasz ooogon, tylko nie wiem czy was dogonim. Nasz holownik z niewiadówką przyspiesza jak fiat 126 p... a i 80 km/h to już hiper prędkość światła dla niego...
-
- Fanklubowicz
Dooooogoooonim
przecież nie musimy pędzić 

Mam nie mały problem 14 km od kempingu w częstochowie walneła trzasła rozwaliła się mi uszczelka miski olejowej 5 godz.lerzałem pod nim i prubowałem to jakoś posklejać,a on krwawił nadal aż wpadłem na pomysł żeby użyć uszczelki niewiadów wziołem z kuferka i na taśmę macgyvera posklejałem jakoś dojechaliśmy do kempingu oleńka w częstochowie teraz potrzebuję nową uszczelkę. Albo allegro albo jakiś servis albo może ktoś ma jakiś inny pomysł ktoś jest na miejscu tutaj ? Chciałbym zdąrzyć do was na grzybki ale moje 3 opcje opuźniają wyjazd...potrzebuje konkretnie uszczelkę skrzyni automatycznej do w 202 mercedes bądz do w 124 jeden czort skrzynia jest to skrzynia 744 - cztero biegowy aut. Z 1993r. Dajcie jakieś pomysły plisss.
CONFEX pisze:Mam nie mały problem 14 km od kempingu w częstochowie walneła trzasła rozwaliła się mi uszczelka miski olejowej 5 godz.lerzałem pod nim i prubowałem to jakoś posklejać,a on krwawił nadal aż wpadłem na pomysł żeby użyć uszczelki niewiadów wziołem z kuferka i na taśmę macgyvera posklejałem jakoś dojechaliśmy do kempingu oleńka w częstochowie teraz potrzebuję nową uszczelkę. Albo allegro albo jakiś servis albo może ktoś ma jakiś inny pomysł ktoś jest na miejscu tutaj ? Chciałbym zdąrzyć do was na grzybki ale moje 3 opcje opuźniają wyjazd...potrzebuje konkretnie uszczelkę skrzyni automatycznej do w 202 mercedes bądz do w 124 jeden czort skrzynia jest to skrzynia 744 - cztero biegowy aut. Z 1993r. Dajcie jakieś pomysły plisss.
Nie dasz rady uszczelnić "silikonem" takim który po zastygnięciu tworzy uszczelkę?
2021 rok 640 km i 7 nocek 
2022 rok 4890 km i 35 nocek
2023 rok 3450 km i 38 nocek
2024 rok 1150 km i 7 nocek

2022 rok 4890 km i 35 nocek

2023 rok 3450 km i 38 nocek

2024 rok 1150 km i 7 nocek

Nooł niestety nie miska duża blaszana i tylko 6 śrub.....
Tak myślałem że zatrzymasz się w cieniu Mordoru
.
Jakość ogarniemy temat, niestety mam pierwszą zmianejutro, ale Kamila może pomóc podjechać czy cokolwiek i uwierz ona potrafi załatwić wszystko
. Niedaleko siebie masz serwis MB, ogarniają ten temat najlepiej w czewie mają części używanie i serwis. Od Oleńki to jest jakieś 700m na północ, na przeciw serwisu motojoker, lub cmentarza Rocha. Mój numer 507676023, sorki że dopiero teraz przeczytałem jeśli potrzebujesz dzwoń, nawet późno, jakby co mam jakieś zniżki w dwóch hurtowniach( edpol, intercars), kanał, jakieś narzędzia. Mieszkamy jakiś 8km od Ciebie.
Pisz, dzwoń, cokolwiek potrzebujesz załatwi się.

Jakość ogarniemy temat, niestety mam pierwszą zmianejutro, ale Kamila może pomóc podjechać czy cokolwiek i uwierz ona potrafi załatwić wszystko

Ostatnio zmieniony środa, 12 wrz 2018, 22:26 przez Samoogon, łącznie zmieniany 1 raz.
Tu masz namiar:
Części do Mercedesa Serwis Gosławski
Świętej Jadwigi 47, 42-226 Częstochowa
34 360 60 99 https://g.co/kgs/DyAjtG
Części do Mercedesa Serwis Gosławski
Świętej Jadwigi 47, 42-226 Częstochowa
34 360 60 99 https://g.co/kgs/DyAjtG
Super to nas bardzo urządza, jeśli by faktycznie dało radę to bardzo byśmy prosili o pomoc zrobić turne po MB intercars bosch service i inne. Wiadoma sprawa za wachę damy tylko faktycznie szukamy osoby która potrafi dojechać w te pare miejsc, celem zaoszczędzenia czasu, wiec jeśli jesteście skłonni nam pomóc to na pewno zadzwonimy do was jak wstaniemy, jeśli to nie będzie duży kłopot. Do usłyszenia jutro.
-
- Fanklubowicz
Confex, masz pw
Samoogon pisze:Tak myślałem że zatrzymasz się w cieniu Mordoru.
Jakość ogarniemy temat, niestety mam pierwszą zmianejutro, ale Kamila może pomóc podjechać czy cokolwiek i uwierz ona potrafi załatwić wszystko. Niedaleko siebie masz serwis MB, ogarniają ten temat najlepiej w czewie mają części używanie i serwis. Od Oleńki to jest jakieś 700m na północ, na przeciw serwisu motojoker, lub cmentarza Rocha. Mój numer 507676023, sorki że dopiero teraz przeczytałem jeśli potrzebujesz dzwoń, nawet późno, jakby co mam jakieś zniżki w dwóch hurtowniach( edpol, intercars), kanał, jakieś narzędzia. Mieszkamy jakiś 8km od Ciebie.
Z takim fanklubowiczem na pewno ogarniecie temat. Powodzenia i widzimy się na grzybobraniu u Fiaciora.
Samogon jestes wielki.
- Fiacior75
- Fanklubowicz
WB55 pisze:Samoogon pisze:Tak myślałem że zatrzymasz się w cieniu Mordoru.
Jakość ogarniemy temat, niestety mam pierwszą zmianejutro, ale Kamila może pomóc podjechać czy cokolwiek i uwierz ona potrafi załatwić wszystko. Niedaleko siebie masz serwis MB, ogarniają ten temat najlepiej w czewie mają części używanie i serwis. Od Oleńki to jest jakieś 700m na północ, na przeciw serwisu motojoker, lub cmentarza Rocha. Mój numer 507676023, sorki że dopiero teraz przeczytałem jeśli potrzebujesz dzwoń, nawet późno, jakby co mam jakieś zniżki w dwóch hurtowniach( edpol, intercars), kanał, jakieś narzędzia. Mieszkamy jakiś 8km od Ciebie.
Z takim fanklubowiczem na pewno ogarniecie temat. Powodzenia i widzimy się na grzybobraniu u Fiaciora.
Samogon jestes wielki.
Samogonowa samopomoc

Na razie kolega albo jeszcze śpi, albo radzi sobie bo nie dzwonił jeszcze 

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”