CONFEX pisze:A czy będzie ktoś w piątek wyruszał z częstochowy do białego brzegu ? Kiedy tak patrzę na mapę, a w navi nie wierze za bardzo to już się zgubiłem
Śląsk będzie przelatywał pod wieczór ale ciężko powiedzieć o której.
CONFEX pisze:A czy będzie ktoś w piątek wyruszał z częstochowy do białego brzegu ? Kiedy tak patrzę na mapę, a w navi nie wierze za bardzo to już się zgubiłem
Retro Pasjonat pisze:Cześć, czy przygarniecie na grzybobranie Retro Pasjonatów? Dawno z Wami nie wyjeżdżaliśmy bo trudno zgrać terminy. Tym razem też w końcu nie wiem kto jeszcze od nas będzie mógł przyjechać, ale ja chciałbym podlecieć "nową" zabawką - Nysą. Przyciągniemy naszą N126n i może wzięlibyśmy do Nysy jakiś znajomych, stąd pytanie czy domki trzeba jakoś rezerwować?
CONFEX pisze:W częstochowie będziemy 12-14 chcieli byśmy wyruszyć w piątek w południe po 12 jakoś tak? Fajnie by było razem wyruszyć.
Florida_blue pisze:A o której można się tam pojawiać?
CONFEX pisze:W Częstochowie będziemy 12-14 chcieli byśmy wyruszyć w piątek w południe po 12 jakoś tak? Fajnie by było razem wyruszyć.
WB55 pisze:Mam pytanie.Czy wsrod uczestnikow zlotu jest pielegniarka?Chodzi mi o zrobienie zastrzyku opokan+witamina b12.
Murano pisze:WB55 pisze:Mam pytanie.Czy wsrod uczestnikow zlotu jest pielegniarka?Chodzi mi o zrobienie zastrzyku opokan+witamina b12.
Ja w sumie mogę spróbować![]()
Ginekologiem też nie jestem ale zerknąć zawsze mogę...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości