Benior pisze:piotr05 pisze:jak przyjadę dwoma własnymi zestawami to dostane jakiś upust ?
Jasne![]()
Zamiast postawić 6 flaszek postawisz tylko 4![]()
![]()
A od terenówki ile? nie wiem czy sie zapisać....

Benior pisze:piotr05 pisze:jak przyjadę dwoma własnymi zestawami to dostane jakiś upust ?
Jasne![]()
![]()
dzin1975 pisze:Benior pisze:piotr05 pisze:jak przyjadę dwoma własnymi zestawami to dostane jakiś upust ?
Jasne![]()
![]()
Benior pisze:dzin1975 pisze:Benior pisze:piotr05 pisze:jak przyjadę dwoma własnymi zestawami to dostane jakiś upust ?
Jasne![]()
![]()
tyle ile uniesiesz
dzin1975 pisze:Benior pisze:dzin1975 pisze:Benior pisze:piotr05 pisze:jak przyjadę dwoma własnymi zestawami to dostane jakiś upust ?
Jasne![]()
![]()
tyle ile uniesiesz
eeee to nie dużo,jakoś to udzwignę....
dzin1975 pisze:Dobra,przekonałeś mnie,ale zapiszę się jak wyjasni mi się parę spraw.Mam nadzieje tylko że miejsce jeszcze będzie....
tantalos pisze:Deklaruję CHĘĆ przyjazdu ale czy będę to się okaże dzień przed imprezą.
Benior pisze:
Jasne![]()
![]()
WB55 pisze:Po wykonaniu telefonu do OSIR Suchedniów dowiedziałem się że psy i inne zwierzaki mogą przebywać z właścicielami w pokojach i domkach kempingowych.
CornBlumenBlau pisze:To kto otwiera czwartą dziesiąkę?
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości