Ładnie

vipwest pisze:Kto jest blisko do Łódź, Czy będzie tam do spotkania "Twierdza Przemyśl" ???
dworek pisze:jeszcze tylko wielki piątek, jajeczko, dni parę deczko i ... MAJÓWKA![]()
...no jak by kurde nie liczył dwa tydnie zostały
kooba pisze:Spokojnie Karolu, wrzucić na luz. Spotkanie na pewno wypali. Co najwyżej zamieniamy zwiedzanie atrakcji turystycznych na zwiedzanie knajp i sklepów monopolowych
Wymacane na smartphonie
kooba pisze:Ależ oczywiście, że były braki na liście.
1. Karolus ( ? + ? ) + kaloryfer
2. Robert ( 1 + 1 )
3. Dworek ( 2 + 2 ew. 1 + 2 )
4. Zundapp600 ( 1 + 1 )
5. Stico80 ( 2 + 2 )
6. Kooba ( 2 )
7. vipvest ( 2 + 2 )
8. czemat2 ( 2 + 2 )
9. pawlo fiona n126e ( 2 + 1 )
10. TomekN126N ( 2 + 2 )
11. CornBlumenBlau ( 2 )
12. Bossman (2+ pies)
13. Kolega vipwest ( 2+2 )
14. TomekMal ( 2 )
15. ...
Karolus pisze:kooba pisze:Ależ oczywiście, że były braki na liście.
1. Karolus ( ? + ? ) + kaloryfer
2. Robert ( 1 + 1 )
3. Dworek ( 2 + 2 ew. 1 + 2 )
4. Zundapp600 ( 1 + 1 )
5. Stico80 ( 2 + 2 )
6. Kooba ( 2 )
7. vipvest ( 2 + 2 )
8. czemat2 ( 2 + 2 )
9. pawlo fiona n126e ( 2 + 1 )
10. TomekN126N ( 2 + 2 )
11. CornBlumenBlau ( 2 )
12. Bossman (2+ pies)
13. Kolega vipwest ( 2+2 )
14. TomekMal ( 2 )
15. ...
Dzięki za poprawkę... Ile ludzina mecz zorganizujemy ze trzy drużyny
Ze względu na tak liczne zainteresowanie spotkanio-zlotem informuję ponownie, że jest tylko jeden prysznic i dwie toalety.
Proszę wziąć to pod uwagę organizując sobie wyjazd - woda na miejscu zlotu na forcie jest ze studni i nie gromadzi się tak szybko jak z rury wodociągowej
Jeżeli oszczędnie będziemy nią dysponować (a tak obiecałem zarządcy fortu) to starczy nam na pewno. Jednakże gdyby brakło zabieramy beczki i będziemy dowozić (taki hardcorowy sposób). PROSZĘ TO MIEĆ NA UWADZE ŻEBY NIE BYŁO HASŁA TYPU - "JA PŁACĘ JA CHCE I NIC MNIE TO NIE OBCHODZI"
Drodzy Koledzy i Koleżanki - piszę o takich aspektach żeby nie było niedomówień i mycia potem tyłka na forach, itp...
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości