Nasze zloty w Polskim Caravaningu
Nasze zloty w Polskim Caravaningu
W numerze 1(21) 2009 magazynu Polski Caravaning, jest artykuł poświęcony zlotowi w Bachotku (strona 20 ) oraz reklama zlotu Niewiadówek w Borkach (strona 26).
Coraz lepiej nas widać.
Coraz lepiej nas widać.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Re: Nasze zloty w Polskim Caravaningu
poproszę o skan bardzo serdecznie 

bartosz pisze:poproszę o skan bardzo serdecznie
Bartku ja mogę go zrobić dziś , ...tak się złożyło miło, że rano wychodząc do pracy postanowiłem zerknąć do skrzynki na listy a tu moja radość się pomnożyła ...oczom mym jawił się PC w folii...i teraz sobie poczytuję popijając kawkę...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
kotek, Boguś to dobrze że nas widać w prasie, myślę że warto by opisać nasze pasje.Ktoś kto lubi pisać i ma pojęcie co napisać mógł by napisać parę zdań o naszych zlotach wcześniejszych i tych przyszłych.Nasze pisma takie jak Polski Carawaning i Carawaning Ekspert to z chęcią by umieścili [tak myślę] nasze komentarze. A tak jeśli nie mają relacji to skąd mają o nas wiedzieć.
ps. Marek lub Bartosz, może Wy opiszecie nasze plany i wyślecie do redakcji tych pism.
ps. Marek lub Bartosz, może Wy opiszecie nasze plany i wyślecie do redakcji tych pism.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
serek pisze:bartosz pisze:poproszę o skan bardzo serdecznie
Bartku ja mogę go zrobić dziś , ...tak się złożyło miło, że rano wychodząc do pracy postanowiłem zerknąć do skrzynki na listy a tu moja radość się pomnożyła ...oczom mym jawił się PC w folii...i teraz sobie poczytuję popijając kawkę...
Serku bardzo poproszę

Jeszcze jest nowym PC ogłoszenie odnośnie naszego zlotu (scany za 1h)
Bartosz , właśnie wysłałem scany z PC.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
kotek pisze:Bartosz , właśnie wysłałem scany z PC.
Dziękuję dostałem
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”