Propozycje miejsca na III zlot Fanklubu Niewiadówek
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Re: Propozycje miejsca na III zlot Fanklubu Niewiadówek
no widzisz Rysiu i wszystko jasne.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
-
- Przyjaciel
W Sławie w maju tego roku nie było źle. Może inne miejsce w woj. lubuskim ?
Nadal nie wiem , czy Warka ma byc III Naszym Zlotem a np. Borki IV . Prosze szanowne Forum o zabranie głosu gdyż wiąże się to z pewnymi przygotowaniami . Napiszcie konkretnie kto ma zamiar przyjechać do Warki . Jeśli będzie nas kilku to wypada zaznaczyc tam nasza obecność i potraktować to jako III NASZ ZLOT.
Sprawa 2 ! Czy ktoś przeprowadził juz wstepne rozmowy w Borkach ? Może gadamy po próznicy ???? Czy terminarz kempihgu nie dubluje się z innym spotkaniem . Jest to dośc popularny kemping. Konkrety !!! Gadanie : ze może tu albo tam nic nie daje . Propozycja na Zlot może byc poddana pod głosowanie po przeprowadzeniu wstępnych rozmów z kempingiem . Nasz ZLOT NIEWIADÓWEK musi wejśc do terminarza spotkań krajowych . Nie wszyscy posiadacze Niewiadek są członkami fanklubu ALE WSZYSCY POSIADACZE MUSZA O TEJ IMPREZIE WIEDZIEĆ .
Po przeprowadzeniu rozmowy z kempingiem , trzeba tam pojechac i zaklepać imprezę ! Samo > ble , ble < na Forum nie wystarczy !
Sprawa 3. Termin czerwcowego Zlotu . 11 czerwca jest Boże Ciało ! / czwartek / I ZARAZEM DŁUGI WEEKEND /. Spotykajmy sie 10 czerwca. Kto bedzie chciał będzie mógł wziąsc udział w procesji / napewno kosciół jest na miejscu / a potem rozpoczynamy Zlot ! /
Spawa 4. Prośba do admina Bartosza aby zrobił osobny wątek jako listy na dwa Zloty . Do Warki i na Zlot czerwcowy. Moze to wszystko ruszy z miejsca ! Mnie osobiscie prosze wpisac na obie imprezy .
Sprawa 2 ! Czy ktoś przeprowadził juz wstepne rozmowy w Borkach ? Może gadamy po próznicy ???? Czy terminarz kempihgu nie dubluje się z innym spotkaniem . Jest to dośc popularny kemping. Konkrety !!! Gadanie : ze może tu albo tam nic nie daje . Propozycja na Zlot może byc poddana pod głosowanie po przeprowadzeniu wstępnych rozmów z kempingiem . Nasz ZLOT NIEWIADÓWEK musi wejśc do terminarza spotkań krajowych . Nie wszyscy posiadacze Niewiadek są członkami fanklubu ALE WSZYSCY POSIADACZE MUSZA O TEJ IMPREZIE WIEDZIEĆ .
Po przeprowadzeniu rozmowy z kempingiem , trzeba tam pojechac i zaklepać imprezę ! Samo > ble , ble < na Forum nie wystarczy !
Sprawa 3. Termin czerwcowego Zlotu . 11 czerwca jest Boże Ciało ! / czwartek / I ZARAZEM DŁUGI WEEKEND /. Spotykajmy sie 10 czerwca. Kto bedzie chciał będzie mógł wziąsc udział w procesji / napewno kosciół jest na miejscu / a potem rozpoczynamy Zlot ! /
Spawa 4. Prośba do admina Bartosza aby zrobił osobny wątek jako listy na dwa Zloty . Do Warki i na Zlot czerwcowy. Moze to wszystko ruszy z miejsca ! Mnie osobiscie prosze wpisac na obie imprezy .
powoli staje sie tu bałagam i nie mowi tu tylko o tym temacie...chyba najwyzszy czas zeby admin zrobił sprzatanko...bo faktycznie jak Rysiaczek pisze juz powoli nic z tych postów nie wynika...
życie jak droga, kiedyś się kończy...
Ja już dograłem terminy urlopów w pracy , więc jeżeli będzie robiona lista osób chętnych na zlot w Warce i ten czerwcowy , to proszę wpisać mnie na jedną i drugą listę .

Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .
- OKARYN
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Rysiaczku Twoja racja !
Wielkie sondowanie do końca grudnia,miejmy nadzieję że wszystko się wyjaśni.
Pozdrawiam.
Wielkie sondowanie do końca grudnia,miejmy nadzieję że wszystko się wyjaśni.
Pozdrawiam.
UAZ 2.0D 4x4 - N126n
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Witam, my tu ble,ble,ble to fakt ale było uzgodnione że my tak sobie po projektujemy a decyzja należy do Marka [którego nie ma z powodu jego innych spraw]My sobie możemy brać różne warianty a Marek niech to zbierze w całość.
Wy sobie róbta co chceta a ja i tak będę się starał być na każdym zlocie gdzie tylko staną nasze niewiadówki.

Wy sobie róbta co chceta a ja i tak będę się starał być na każdym zlocie gdzie tylko staną nasze niewiadówki.

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Mamy wreszcie we wszystkim jasnośc odnosnie Zlotów . Namiar na Borki N 51 * 28 31 " - E 19 * 58 45 " . z drogi prowadzą dobrze oznaczone kierunkowskazy.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”