Drogą przymuszenia zostałem wytypowany na łorganizatora tegoż zlociku, zatem kilka wiadomości. Siamki obecnie każdy forumowicz już chyba zna, więc przedstawiać nie trzeba.
Problem był z terminem, a to pogody nie będzie, a to ten nie może, a to tamten będzie chory, ogólnie lipa. Wyszło tak, że jedyny wolny termin to Sylwester

W zeszłym roku również bawiliśmy się świetnie w Siamoszycach witając nowy rok na Jurze.
Trochę szczegółów technicznych.
Koszt od załogi to 50 zł, jeśli ktoś życzy sobie przyłączyć się do prądu to opłata wyniesie dodatkowe 15 zł.
Jest możliwość zarezerwowania sobie pokoju, trzeba to jednak robić indywidualnie dzwoniąc do Tomka.
Ośrodek w tym okresie jest zamknięty, dlatego nie można liczyć, że wszystko będzie dostępne tak jak latem, jednak z naszego doświadczenia wynika, że mamy w budynku dostępna wodę, prysznic i kibelki. Jeśli nie spotka nas jakiś zimowy armagiedon pewnie tak będzie też i tym razem, Tomek zawsze stara się nam nieba uchylić, w końcu to południowa baza FKNu

Do dyspozycji mamy cały kemping i salę która latem służy jako bufet, pewnie kojarzycie. Resztę ogarniamy we własnym zakresie, dewasta do grzania sali i inne nieistotne pierdoły to się załatwi po drodze, będziem się też pewnie umawiać co do jadła i napitku.
Informacyjnie to chyba tyle.
Nie wiem czy będzie ciepło czy zimno, czy będzie padał deszcz czy śnieg, ale wiem nie pewno że będzie wesoło, zawsze jest.
Również ten temat nie będzie pewnie taki jak każdy w tym dziale, cóż imprezę organizuje Trzoda, więc jak zawsze bedzie z humorem, ironią i wieeelkim dystansem do siebie i życia.
Zatem, jeślii ktoś chce być kotem Filemonem, Łosiem bądź Nocną Furią zapraszamy.
Na zachętę zdjęcie z zeszłego sylwestra, oczywiście i w tym roku Ruda zapewni nam stroje, na konkursy gry i zabawy też na pewno nie zabraknie nam inwencji

Bawimy się w zgodzie z hasłem
"Co było w Siamoszycach, zostaje w Siamoszycach"

Lista:
1. Samoogon & florida_blue
2. Naal & Bubu
3. Rude & Dziny
4. Sookinsyn & Ela
5. Ruciaki
6. Rumuni
7. Arras0
8.