reflexes pisze:Pamiętaj!!!
Spot jest luźnym spotkaniem użytkowników forum. Każdy z uczestników jest odpowiedzialny za siebie, swoją załogę oraz za zapewnienie opieki nad własnymi dziećmi. Spotykamy się w celu poznania i wspólnego spędzenia czasu. Organizator spotu ani zarząd forum nie są odpowiedzialni za brak prądu, ciepłej wody, złą pogodę, zachowanie innych uczestników i wszelkie inne nieprzewidziane zdarzenia, nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne straty finansowe, sprzętowe, za rzeczy zgubione lub skradzione oraz za uszczerbki na zdrowiu wynikające ze zdarzeń losowych lub działania osób trzecich.
Dbając również o dobre imię naszego Forum proszę o nieeksponowanie gadżetów, strojów, organów i innych elementów które mogą wywoływać dwuznaczne skojarzenia przynajmniej w obecności dzieci, a najlepiej wcale. Osoby, które nie potrafią albo nie chcą się dostosować do ww. zasad proszę o poważne zastanowienie się nad sensem przyjazdu na spot.
Teoretycznie więc nie trzeba odwoływać, ale wiemy jak dynamiczna jest cała sytuacja. Może zamkną kemping i i tak spotu nie będzie, ale może nie zamkną. Wtedy każdy indywidualnie podejdzie do sprawy. My sami jeszcze nie podjęliśmy decyzji o przyjeździe, ale jak pisałem sytuacja jest na tyle dynamiczna, że za wcześnie na jakiekolwiek deklaracje. Myślę że część z nas też tak myśli.
Mnie osobiście zaczyna to w......ć bo został nadmuchany balonik medialny, który spowodował panikę. Praktycznie z nikim nie da się rozmawiać o niczym innym jak o tym wirusie. Włączysz tv: koronawirus, odpalisz FB: koronawirus, idziesz do roboty: wszyscy tylko o tym. Aż normalnie boję się otworzyć konserwy....
Jedyny plus to chyba fakt że ten cały koronawirus jest strasznie memiczny...