Jeszcze dwa tygodnie, dajmy szansę niezdecydowanym.
Samoogon pisze:.... Ja tam z remontem daleko....
Tak bez przyczepy to by można?
Nie wiem jak z pracą, ale chętnie bym coś wykombinował.
Samoogon pisze:Ok, jutro zadzwonię i zapytam. Rozumiem, że mogę się powoływać na naszą grupę i ewentualnie rezerwować, czy tylko za Twoim pośrednictwem?
Fiacior75 pisze:Miron EZD pisze:....
Do Białego Brzegu, mam przysłowiowy rzut beretem.....
Nie widzę cię na liście ???:D a ktoś musi zamknąć tą dziesiątkę
seba222 pisze:Kilka słów na temat tego, co poniektóre tygryski lubią najbardziejMowa oczywiście o ASG
1. Planujemy znowu w sobotę rano małe ASG dla chętnych. Kto ma swój sprzęt, niech przywozi. Kto nie ma, Globens ma troszkę pożyczyć
2. Co wziąć ze sobą:
- spodnie + bluza (najlepiej moro, ale nie koniecznie) - trafienie boli
- okulary ochronne - mogą być okulary BHP budowlane (bez ochrony wzroku nie ma zabawy). Powinienem mieć kilka sztuk w zapasie jakby co. UWAGA! ZABRONIONE JEST UŻYWANIE OKULARÓW SIATKOWYCH ANI OKULARÓW PRZECIWSŁONECZNYCH!
- chusta, szal na twarz (nie ma obowiązku, ale lepiej mieć) lub dedykowana maska
- wygodne buty, najlepiej za kostkę
- rękawiczki (również nie są konieczne)
3. Robimy na koniec małą zrzutkę (może 20 - 30 zł/osoba) na kulki i inne "pierdoły"
4. Zasady gry (wszystko będę tłumaczył jeszcze przed, ale warto poczytać)
- dzielimy się na dwie grupy
- gramy scenariusz ustalony przed zabawą (zdobywanie bazy, capture the flag .... i inne - tu nas tylko inwencja twórcza ogranicza)
- jako, że to jest zabawa, liczy się nasza uczciwość - jakiekolwiek trafienie, podnosimy rękę do góry i schodzimy z pola walki. Nie bawimy się w terminatorów
- w trakcie zabawy, po trafieniu, w bazie - jednym słowem nigdzie NIE ŚCIĄGAMY OKULARÓW OCHRONNYCH ANI MASKI! Jeżeli ktoś zauważy takie zachowanie - od razu wstrzymujemy zabawę! UWAGA! nie ściągamy okularów, nawet jeśli nam zaparują! Wzrok jest cenniejszy!
- nie liczy się wynik, ale dobra zabawa
- wśród nas będą kręcić się "paparazzi" - ci ubrani będą w kamizelki odblaskowe - do nich pod żadnym pozorem nie strzelamy! Nie próbujemy też trafiać w aparaty lub kamery
PS. Jeżeli ktoś ma sprzęt do ASG - proszę napisać, abyśmy wiedzieli czym dysponujemy!
Paczek pisze:Fiacior75 pisze:Miron EZD pisze:....
Do Białego Brzegu, mam przysłowiowy rzut beretem.....
Nie widzę cię na liście ???:D a ktoś musi zamknąć tą dziesiątkę
To może my ?
Panie Fiaciorze czy Paczki mogą przyjechać ?
Paczek pisze:Mam wiatrówkę ! Może być ?
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości