Ja Was odwiedzę w sobotę ale baz przyczepy
reflexes pisze:Ja się zastanawiam, bo mam pewne obawy co do wyjazdu. Jak te 500 załóg zacznie się pakować, manewrować i wyjeżdżać to może być młyn. W związku z tym zastanawiam się czy nie wyjechać z rana. Zobaczę, ocenię sytuacje na miejscu.Drednot pisze:Czołem wszystkim koczującym w Nadarzynie.
Do której będziecie w Niedzielę?
S8 jedz będzie szybciej i bez stresu.reflexes pisze:Warszawiacy i ludu pracujący miast i wsi z okolicy maps google kieruje mnie do Nadarzyna przez pół Warszawy.
Czy to ma sens czy lepiej puścić się na Błonie i Grodzisk Mazowiecki (znam drogę, bo nie raz do Grodziska jeździłem)? Wyjeżdżam około 17.00, mam blisko 300 km więc zakładam, że będę dojeżdżał do Warszawy w okolicy 21-22.
ruciak76 pisze:A jak tam wygląda wlocik do Nadarzyna od południa DK8 bo słyszałem o jakiś remontach, a nawi podpowiada nawet by jechać trochę na około tj. A2 do S2 później w S8 i wjeżdżać do Nadarzyna od Warszawki?
Dokładnie, ja też żałuję że jutro nie jest piątek.reflexes pisze:My już spakowani. Woda uzupełniona, gaz sprawdzony, lodówka z zawartością się chłodzi, zostały jakieś drobiazgi i można startować. Szkoda, że na wyjazd trzeba jeszcze tyle czekać.
Ja mam trochę lepiej, bo dla mnie jutro to już piątekkrzysztof_cw pisze:Dokładnie, ja też żałuję że jutro nie jest piątek.reflexes pisze:My już spakowani. Woda uzupełniona, gaz sprawdzony, lodówka z zawartością się chłodzi, zostały jakieś drobiazgi i można startować. Szkoda, że na wyjazd trzeba jeszcze tyle czekać.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości