III Zlot - Poznańskie Święto Rogala + Zakończenie Sezonu 2016 (10-13.11.2016)
-
III Zlot - Poznańskie Święto Rogala + Zakończenie Sezonu 2016 (10-13.11.2016)
III Zlot - Poznańskie Święto Rogala
i Zakończenie Sezonu Karawaningowego 2016
Miejsce Zlotu
Ośrodek Wypoczynkowy "Nad Lipnem" - Camp LIPNO!
Kemping nr 29 (wg PFCC)
Adres: Stęszew k/Poznania ul. Bolesława Chrobrego 81
(12 km od Autostrady A2)
www.nad-lipnem.pl
Termin:10-13.11.2016
Cena : 60 zł (od załogi)
W cenie:
- Pobyt na Kempingu z przyłączem do prądu
- Poczęstunek: (Kawa + Rogal Świętomarciński dla Każdego uczestnika)
- Naklejka Zlotowa
Jeśli chodzi o pole do obozowania to teren trawiasty zadrzewiony (borem sosnowym).
- Łazienki ogrzewane - bezpłatne
- Przyłącza do Prądu 16A
- Internet Wi-FI (dostępny na całym polu) - Bezpłatny
- Teren ogrodzony, oświetlony, monitorowany, dozorowany.
- Na miejscu jest plaża, plac zabaw dla dzieci, tor do gry bulle, ping-pong, Siatkówka Plażowa, Street Work OUT.
- W mieście markety, sklepy - duży wybór
Na terenie Ośrodka:
- Miejsce na Ognisko
- Zadaszenia Piknikowe
- Sala w Restauracji z kominkiem która będzie do dyspozycji
Luźny Plan Zlotu:
11.11 - Piątek
- Kawa + Rogal w Restauracji
- Ognisko (wieczór zapoznawczy) - drewno na ognisko będzie przygotowane, metalowe kije do kiełbas także.
12.11 - Sobota
Do południa:
- Turniej Łuczniczy ! (Uczestnictwo w turnieju dodatkowo odpłatne)
Kategoria Medalowa: Męska, Damska oraz Dziecięca: koszt uczestnictwa to 10 zł / osoba
Kategoria Pucharowa (Rodzinna): koszt uczestnictwa to 15 zł / rodzina
(minimalna potrzebna liczba uczestników to: 15 osób w każdej kategorii)
Po południu:
- Sala w Restauracji do dyspozycji na biesiadowanie
13.11.- Niedziela
- Odpoczynek
- Pamiątkowe Foty
- Zakończenie Zlotu i pożegnania Zlotowiczów.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY ZAŁOGI Z CAŁEJ POLSKI !
Lista uczestników (kopiuj- wklej)
i Zakończenie Sezonu Karawaningowego 2016
Miejsce Zlotu
Ośrodek Wypoczynkowy "Nad Lipnem" - Camp LIPNO!
Kemping nr 29 (wg PFCC)
Adres: Stęszew k/Poznania ul. Bolesława Chrobrego 81
(12 km od Autostrady A2)
www.nad-lipnem.pl
Termin:10-13.11.2016
Cena : 60 zł (od załogi)
W cenie:
- Pobyt na Kempingu z przyłączem do prądu
- Poczęstunek: (Kawa + Rogal Świętomarciński dla Każdego uczestnika)
- Naklejka Zlotowa
Jeśli chodzi o pole do obozowania to teren trawiasty zadrzewiony (borem sosnowym).
- Łazienki ogrzewane - bezpłatne
- Przyłącza do Prądu 16A
- Internet Wi-FI (dostępny na całym polu) - Bezpłatny
- Teren ogrodzony, oświetlony, monitorowany, dozorowany.
- Na miejscu jest plaża, plac zabaw dla dzieci, tor do gry bulle, ping-pong, Siatkówka Plażowa, Street Work OUT.
- W mieście markety, sklepy - duży wybór
Na terenie Ośrodka:
- Miejsce na Ognisko
- Zadaszenia Piknikowe
- Sala w Restauracji z kominkiem która będzie do dyspozycji
Luźny Plan Zlotu:
11.11 - Piątek
- Kawa + Rogal w Restauracji
- Ognisko (wieczór zapoznawczy) - drewno na ognisko będzie przygotowane, metalowe kije do kiełbas także.
12.11 - Sobota
Do południa:
- Turniej Łuczniczy ! (Uczestnictwo w turnieju dodatkowo odpłatne)
Kategoria Medalowa: Męska, Damska oraz Dziecięca: koszt uczestnictwa to 10 zł / osoba
Kategoria Pucharowa (Rodzinna): koszt uczestnictwa to 15 zł / rodzina
(minimalna potrzebna liczba uczestników to: 15 osób w każdej kategorii)
Po południu:
- Sala w Restauracji do dyspozycji na biesiadowanie
13.11.- Niedziela
- Odpoczynek
- Pamiątkowe Foty
- Zakończenie Zlotu i pożegnania Zlotowiczów.
SERDECZNIE ZAPRASZAMY ZAŁOGI Z CAŁEJ POLSKI !
Lista uczestników (kopiuj- wklej)
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Re: III Zlot - Poznańskie Święto Rogala + Zakończenie Sezonu 2016 (10-13.11.2016)
Pytanie do poznaniaków: czy u Was w mieście na 11 listopada są rozróby lepszych i gorszych sortów Polaków z policją, czy jest spokój i tego dnia można wybrać się na zwiedzanie miasta?
-
Re: III Zlot - Poznańskie Święto Rogala + Zakończenie Sezonu 2016 (10-13.11.2016)
Poznań w tym dniu 11.11 Świętem Rogala stoi ! - raczej ten dzień jest nastawiony na Turystów niż marsze wszelkiej maści 
z ciekawostek które można zobaczyć co roku to Św. Marcin przyjeżdża na koniu i przekazuje klucze do Miasta (ul. Św Marcina jest wtedy zamknięta dla ruchu).
Atrakcji w tym dniu jest dużo - więc Warto odwiedzić POZnań !

z ciekawostek które można zobaczyć co roku to Św. Marcin przyjeżdża na koniu i przekazuje klucze do Miasta (ul. Św Marcina jest wtedy zamknięta dla ruchu).
Atrakcji w tym dniu jest dużo - więc Warto odwiedzić POZnań !
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Czy ktoś od nas się wybiera?
Bardzo chciałbym ale na wszystkich świętych jedziemy na Śląsk, później Panowe i jeszcze to więc obawiam się, że dam rady tego wszystkiego sfinansować no chyba że jakaś szóstka w totka padnie do tego czasu. Jeżeli tak się zdarzy to kiedyś już na forum pisałem jaki zestaw kupię
.
Sorrki za OT.

Sorrki za OT.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- stachu_gda
- Fanklubowicz
reflexes pisze:Bardzo chciałbym ale na wszystkich świętych jedziemy na Śląsk, później Panowe i jeszcze to więc obawiam się, że dam rady tego wszystkiego sfinansować no chyba że jakaś szóstka w totka padnie do tego czasu. Jeżeli tak się zdarzy to kiedyś już na forum pisałem jaki zestaw kupię.
Sorrki za OT.
Hehe ja się nastawiam powoli na ten Poznań, bo Poznania nie znam a byłaby okazja żeby coś nowego zobaczyć, tym bardziej że do tego czasu ma nadzieję zamontować Trumaventa.
Jeśli miałbym wybierać miedzy Panowym a Poznaniem to chyba wybrałbym Poznań

Jedyne co mi się w Poznaniu nie podoba to to, że nikogo tam nie będę znał, na FKN to już mniej więcej kojarzę kto i co, i jakich odchyłów można się po konkretnych osobnikach spodziewać

Re: RE: Re: III Zlot - Poznańskie Święto Rogala + Zakończenie Sezonu 2016 (10-13.11.2016)
stachu_gda pisze:reflexes pisze:Bardzo chciałbym ale na wszystkich świętych jedziemy na Śląsk, później Panowe i jeszcze to więc obawiam się, że dam rady tego wszystkiego sfinansować no chyba że jakaś szóstka w totka padnie do tego czasu. Jeżeli tak się zdarzy to kiedyś już na forum pisałem jaki zestaw kupię.
Sorrki za OT.
Hehe ja się nastawiam powoli na ten Poznań, bo Poznania nie znam a byłaby okazja żeby coś nowego zobaczyć, tym bardziej że do tego czasu ma nadzieję zamontować Trumaventa.
Jeśli miałbym wybierać miedzy Panowym a Poznaniem to chyba wybrałbym PoznańZobaczymy co z tego wyjdzie (z jednego i drugiego).
Jedyne co mi się w Poznaniu nie podoba to to, że nikogo tam nie będę znał, na FKN to już mniej więcej kojarzę kto i co, i jakich odchyłów można się po konkretnych osobnikach spodziewać [emoji38]
Powiem Ci, że pomyślałem o tym żeby panowe odpuścić i zrobić Poznań ale muszę to z żoną przegadać czy ona w ogóle jest zainteresowana. My w Poznaniu byliśmy kilka razy ale jest on 2 na mojej liście najpiękniejszych miast w Polsce (z tych które widziałem) więc zawsze warto tam wrócić.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”