Po raz kolejny w gronie moderacyjnym, ale głównie rękami niezawodnego kolegi RAFALSKIEGO zaprojektowane i zamówione zostały Ramki do tablic rejestracyjnych z logo Fanklubu Niewiadówek, które tu i teraz możecie nabyć. Ja będę zajmował się ich dystrybucją.
Ramki wykonane są z fajnego tzw. tłustego, elastycznego plastiku, z trwałym, kolorowym nadrukiem, który podobno już został przetestowany i daje radę

Ramki przeznaczone są do tradycyjnych jednorzędowych tablic rejestracyjnych, ale są bardzo uniwersalne ponieważ umieszczone zostały grafiki z sylwetkami najpopularniejszych Niewiadówek.
Zresztą zobaczcie sami. Są po prostu piękne.

Cena 1 sztuki to 10 zł.
Pieniądze za ramki zasilą konto Stowarzyszenia z przeznaczeniem na utrzymanie serwera oraz zakup domen na których działa nasze forum.
Niestety ze względu na gabaryty koszt wysyłki będzie trochę wyższy niż w przypadku smyczy.
Koszty pakowania i przesyłki to 14 zł.
W tym wątku tworzymy listę według wzoru:
1. nick - ilość ramek
a na poniższe konto wpłacamy należność (ilość ramek x 10 zł + 14 zł za przesyłkę).
Konto do wpłat:
Tomasz Okoński
BNP Paribas 79 2030 0045 1130 0000 0232 0930
Uwaga!!!
W tytule przelewu proszę wpisać nick oraz dane do wysyłki (Imię i nazwisko oraz pełny adres). Brak tych danych utrudni i wydłuży czas realizacji przesyłki.
Zamówienia będą wysyłane po zaksięgowaniu środków na wskazanym koncie. Myślę, że 1-2 razy w tygodniu podobnie jak poprzednio. Pierwsze wysyłki będą nadane dopiero po weekendzie, bo na Męskim ramki zostaną mi przekazane przez Rafała.
Ramki można również w najbliższym czasie odebrać osobiście na Trzecim Męskim Spotkaniu Plenerowym oraz IV Jesiennym Spocie FKN. W przypadku odbioru osobistego proszę o taką informację na liście w formie nick - ilość smyczy - Ciechocinek lub Siemiany.
3...2...1...Start!!!
Lista (kopiuj =>> wklej =>> dopisz)
1. reflexes - 1 szt. - Siemiany
2.